AllmäntNew inSkönhet

New in – Beauty

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Har köpt och fått hem lite nya skönhetsprodukter nu senaste veckan och tänkte visa er vad det är för något!

Ett av mina senaste inköp är två gamla godingar som jag aldrig tycks tröttna på. Too Faceds puder. Har dom ännu en gång i två nyanser. Det ljusare hittar ni HÄR, det mörkare hittade jag inte inne nu men HÄR hittar ni resten av Too Faceds sortiment. Det dyker säkert upp snart.

Detta fick jag i ett pressutskick här om veckan och jag älskade verkligen ALLT. Har inte hunnit använda allt mer än en gång men ser fram emot att fortsätta testa och förhoppningsvis hitta lite nya favoriter.
Becca Foundation – LÄNK
Kat Von D Powder Foundation – LÄNK


Tror helt ärligt talat att jag kan ha hittat en utmanare till min Orgasm från NARS. Ni hittar den här guldiga godingen HÄR

En ny puderborste!! Den ska tydligen passa perfekt till mitt setting powder, ni hittar den HÄR

Trind såg att jag gillade deras Nail Rapair och skickade över lite saker. Lyx!!! Jag har fattat tycke för den HÄR handkrämen och Nail Rapair Pink – LÄNK

Kommentarer

  1. A

    Hej Andrea! Först och främst vill jag ge all respekt till dig och dina kvinnliga kollegor som byggt upp denna bloggbransch. Men det är ett par saker som på senaste tiden skavt fel när jag tänker på er bransch, som jag funderat på. Med tanke på hur planeten mår och hur skönhets- och mode industrin tjänar pengar på kvinnligt missnöje kring sitt utseende, undrar jag hur du tänker kring din roll som influenser? Jag tänker framförallt på hur normaliserande ni framställer resor och flygningar över hela världen, och era inköp och samarbeten med olika företag som (indirekt) uppmanar till och resulterar i överkonsumtion. Och alla skönhetsföretag med inte alltid så moraliska värderingar vad gäller miljöpåverkan och djurhållning som fortlever genom att ständigt hitta nya sätt för tjejer och kvinnor i alla åldrar att vara missnöjda med sig själva. Är detta något du tänker på i dina inlägg och när du gör samarbeten? Det skulle vara intressant att höra dina tankar med tanke på er enorma plattform hos unga människor i Sverige. Tacksam för svar, ha en fin dag!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting