AllmäntTips

KNITS FOR FALL

När jag tänker på höst i modeväg så tänker jag direkt på två saker: kappor och stickade tröjor. Jag uppskattar verkligen stickade tröjor något enormt detta halvår då jag precis som många andra helst undviker att frysa. Inte bara är det väldigt skönt och värmande, det är också väldigt snyggt. Här nedanför har jag samlat nio stycken budgetvarianter och nio stycken lyxvarianter. Dom som är under lyx-kategorin är från märken som Hunkydory, Filippa K osv.

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an // 9an
Här i budgetkategorin är mina favoriter nummer 2 och 6!


1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an // 9an
Och här i lyxkategorin är mina favoriter nummer 4 och 7!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting