AllmäntWanted

Random wishlist

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKARBeige tröja – LÄNK // Grön tröja – LÄNK
Alltså okej jag har redan införskaffat mig en hel del stickade tröjor inför den här säsongen men jag kan liksom inte sluta kolla efter nya. Det är så JÄKLA MYSIGT med stickade polotröjor. Tycker dom här var så fina i beiget och grönt.


Bruna – LÄNK // Gröna – LÄNK
Okej jag vet inte HUR länge jag tjatat och tjatat om Axel Arigatos snygga sneakers, jag måste ju bara ta tummen ur och införskaffa mig ett par. Samtidigt känns så kanske lite osmart att köpa ett par dyra sneakers nu när vintern kommer smygande. Kanske istället borde införskaffa mig ett till par vinterskor. Jag har ju DESSA från Gant som jag älskar men skulle kanske vara kul med några i mörkblått eller brunt. Hmm..
Matta – LÄNK // Sängkappa – LÄNK
En ny matta till vardagsrummet är ju som ni vet nästa inköp, eller okej först kanske man borde köpa soffan haha. Men fan det är ju så DYRT att göra om hemma. Samtidigt som man försöker spara och ha en rolig vardag så blir det inte så mycket över att lägga på matta och soffa. Hittade denna från Classic collection, riktigt fin. Tänker att en beige soffa tillsammans med denna eller en grå soffa och en beige matta skulle vara riktigt fint. Sen har jag även börjat fundera lite kring sängkappa – det kanske skulle bli riktigt snyggt? Tänker att bäddningen förmodligen kommer bli lite snyggare då. Den jag länkat finns även i vitt, det kanske egentligen är enklare att ”matcha” sängkläderna till.

Vinterjacka – LÄNK // Färginpackning – LÄNK
Någonting jag bara måste inse är att jag BEHÖVER en vinterjacka. Jag går runt i alldeles för kalla kläder på vintern och det kommer ändå rätt många dagar per år då det är alldeles för kallt för att bry sig om att gå runt i någon snygg kappa. Jag har dock ingen aning om vad jag letar efter. Tycker den här rosa från Peak är en härlig färgklick men kommer jag vilja ha en härlig färgklick nästa år? Vill ju ändå att min vinterjacka ska vara något att ha kvar som jag inte tröttnar på.. Sen är jag så jäkla taggad på att testa något nytt när det kommer till mitt hår. Maria Nila har ju icke permanenta-färginpackningar som jag mer en gärna vill testa.. Kanske bara ska göra det imorgon helt enkelt. Har ju ändå min ”skönhetsdag” imorgon med bryn och allt 🙂

Kaffebryggare – LÄNK // Mjukisbyxor – LÄNK
Jag har en kaffebryggare från Moccamaster men med termor istället för glaskanna. Problemet är bara att den här termosen SUGER. Alltså den är verkligen riktigt dålig. Det har blivit så att vi inte ens använder den utan kokar kaffe med vatten på spisen för att sen hälla själva ner i en fungernade termos. Skulle verkligen vilja införskaffa mig en ny Moccamaster men denna gång en orginalare. Mjukisbyxorna ni ser i bild liknar ett par jag har, bara att dom är i lite mer rimlig längd. Jag köpte ett par snarlika på Brandy Melville i Barcelona för några år sedan. Dom är jättemysiga men det finns ett problem, dom är typ gjorda för någon som är 190 cm lång. Skulle vilja ha ett par jag faktiskt kan gå ut i, typ lämna sopor och gå till mataffären liksom.


Träningsko – LÄNK // Träningstights – LÄNK
Såg att Stadium just nu har 25% rabatt på hela sortimentet och då känner jag att jag verkligen borde slå till på ett par nya träningsskor. Mina är flera, flera år gamla och börjar bli slitna. Inte bara det, dom är egentligen inte så bra för mina fötter och knän. Jag gillar att dom är rätt platta men dom är för nätta och ostabila. Skulle vilja ha några lite mer rejäla och dessa ovanför såg rätt bra ut. Får nog ta mig till första, bästa Stadium i helgen och testa lite. Det påminde mig om att jag kanske borde köpa ytterligare ett par av mina absoluta favorittights. Dom jag har nu är dom tredje av exakt samma sort men alltså dom är verkligen BÄST. Så bra kvalite, sitter som en smäck och så sköna.

Kommentarer

 1. Alexandra

  Hej! Ville bara varna med att arigato skorna är STENhårda och jag vill inte använda de pga extrema skavsår och smärta! Även mina vänner har arigato sneakers och de känner exakt samma

 2. Linnéa

  Gina tricots populära Petra mjukisbyxor är ju snygga nog att gå ut i! Vissa använder ju de som vanliga byxor. Jag älskar mina de är så sköna och tappar inte sin form som andra mjukisar gör!

 3. Evelina

  (Älskar såna här inlägg, tycker det är intressant att höra vad andra vill köpa eller önskar sig)
  Fick en Moccamaster i studentpresent och äälskar den. Ville bara säga att den du har lagt ut bild på är den där kannan sitter ihop med ”filterhållaren”. Finns en annan modell, den som jag har, där kannan är separat. Rekommenderar att köpa den! Förstår inte varför den med termos är så mycket sämre, har hört det från många som har den 🤔 hoppas det löser sig iallafall 💛

 4. Charlotte

  Vet inte om din termoskanna är samma storlek som glaskannorna, men man kan köpa separata kannor på tex cervera, lite billigare än att köpa helt ny 😊

  1. Andrea Hedenstedt

   Hej Charlotte! Nej tyvärr, det är liksom en helt annan maskin för att termoskannan är så mycket högre 🙁 <3 Kram!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting