AllmäntTips

FRIDAY TREATS

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR


Såg att Ginatricot har 25% rabatt på alla accessoarer idag, sååå nice ju! Här nedanför hittar ni mina utvalda favoriter (hehe ja dom är rätt många). Är det bara jag eller känns det som att det är en period med fett mycket bra erbjudanden var varannan dag i olika butiker? Känner nästan att man borde börja fynda julklappar hahah..
1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an // 9an // 10an // 11an // 12an
Alltså sakta i backarna, hur mycket väskor har Gina fått in?? Helt sinnes!! Jag gillar verkligen dom som är genomskinliga, helt klart senaste trenden enligt mitt instagramflöde 😉


1an
// 2an // 3an // 4an // 5an // 6an
Fasen vad snyggt det var med kavajen och skärpet tillsammans (nr 3)!


1an
// 2an // 3an // 4an // 5an // 6an
Om ni inte redan införskaffat er lite värmande accessoarer kan ju detta vara ett perfekt tillfälle!
 

Kommentarer

  1. Therese

    Hej Andrea! Jag tänkte på din snapstory, om att alla butiker har erbjudanden just nu och man känner sig nästan ”tvingad” att köpa saker pga ”så billigt”. Jag såg Netflix dokumentären ”the minimalists” för någon dag sedan och har typ ändrat mitt synsätt HELT på shopping. Har insett att jag i grunden har saker inom mig jag måste reda ut vilket jag försökt bota med hjälp av shopping och prylar, när det i slutändan bara gör mig mer deppig och typ stressad att behöva hålla reda på alla grejer? Och stressad över att jag köpte alla grejer som jag trodde skulle göra mig lycklig, men ändå inte gjorde det.

    Jag rekommenderar dig verkligen att se den! De har ett bra tips att man ska tänka ”ger den här saken/tröjan/vad det nu är mig mervärde i livet? Alltså – blir jag lycklig (generellt) av den här saken?” Och att utgå från att allt man har i livet fyller en funktion, t ex en bok som du köper fyller ändå en funktion för den hjälper dig varva ner och du gillar att läsa+håller på mindre med mobilen under den tiden. Mycket tänkvärda punkter om konsumtion tas upp!

    Okej babblar hehe men rekommenderar dig att se den, om du inte redan gjort 🙂 vore även intressant att höra dina tankar efter. Massa kramar och tack för en bra blogg <3

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting