AllmäntSkönhet

VLOGG + Färga håret?

I samarbete med MARIA NILA

För några dagar sedan publicerade jag en lite annorlunda vlogg tillsammans med Maria Nila, om ni missat den så har ni den här ovanför. Jag fick åka till deras fabrik som ligger i Helsingborg för att se hur allt går till behind the scenes. Fick även göra helt egna produkter så om ni vill se hur man gör schampo from scratch; kolla in den här vloggen! 🙂

Idag har jag förresten nu bestämt mig för att testa någon av deras color refresh och jag måste medge att jag är en gnutta nervös. Det var länge sedan jag gjorde någon större förändring med mitt hår. Även om detta inte är permanent så är jag ändå lite nervös haha! Grejen är den att jag ännu inte riktigt kommit fram till hur jag ska göra med mitt hår inför nästa frisörbesök, så tänker att detta får vara något fram tills dess haha. Nej men jag trivs ju så bra i mitt ljusa hår men jag känner verkligen att jag måste låta bli att bleka det nu. Ska försöka hålla mig ett helt år från att bleka det och låta det friskna till lite. Så nu vet jag inte om jag bara ska låta det vara helt eller om jag kanske ska dämpa längderna lite och göra dom liiiiiite mörkare kanske? Hmm I don’t know..

Jag vill helst inte färga min botten då jag 1. gillar den som den är och 2. Inte orkar hålla på att färga utväxt varannan vecka eller gå runt med ful utväxt alldeles för länge. Jag skulle ju kunna låta bli längderna helt och hållet, bara låta det växa lite men vet inte riktigt om det kommer hålla sig så snyggt. Kanske är bättre att bara försöka låta längderna smälta ihop med min botten? Min egna färg är någon blandning av bilderna ovanför (hittade på Pinterest). De senaste åren har jag inte gjort stora förändringar färgmässigt alls så är lite velig. Känns så skrämmande att eventuellt inte trivas haha.

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting