AllmäntMin dag/helg i bilder

Gästat podd & inget vatten

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR


Okej shit pommes snacka om att man inte kände så mycket höstkärlek imorse alltså. När jag vaknade vid sju så regnade det redan då och har inte slutat sen dess. Inte ”nog med det” så upptäcker vi att vi inte har något vatten i lägenheten. Inte supernice när man ska duscha och göra sig i ordning inför dagen men; man överlever gott och väl och det är inget värt att lägga så mycket energi på. Det är tydligen en vattenläcka i vårt område så dom hade stängt av allt vatten runtomkring. Nu sitter jag bara och hoppas på att det inte blir översvämning i källaren IGEN som det blev sist det var en vattenläcka på vår gata haha 🙁 Som tur var så skulle jag ut på ärenden så jag kunde gå toa och dricka vatten någon annanstans haha 🙂


Mina skor hittar ni HÄR. Så jäkla nöjd över detta köp, sååå bekväma och enkla att gå i! Bra pris också.


Jag i hissen påväg upp till Acast, denna gång inte för att spela in till min egna podd utan för att gästa en annan. Blev så glad när jag fick inbjudan till att gästa podden ”Ofiltrerat” och inspelningen gick väldigt bra, känner verkligen att jag gick därifrån med sån positiv energi. Efter inspelningen hade jag egentligen velat åka hem och jobba hemifrån men tyvärr är ännu inte vattenläckan fixad så jag..

Satte mig på ett café istället! Det är mysigt det med men det är såklart lite frustrerande att inte kunna vara hemma. Eller det är klart jag kan vara hemma men det blir lite problematiskt 🙂

Kommentarer

 1. Ellinore

  Hej Andrea!
  Jag har läst din blogg i cirka två år nu och har typ kommenterat den två gånger haha. Är inte så mycket för att kommentera bloggar. MEN, tänkte att nu gör jag ett undantag då jag tänkt på detta dem senaste veckorna.
  Tycker verkligen att din blogg har blivit så mycket mysigare att läsa sen du valde att skriva mer om dina dagar och helger trots att du inte gjort något (i dina ögon) speciellt. Missförstå mig inte, har alltid älskat den och aldrig tyckt den varit dålig men man märker verkligen att du lägger ner mer tid och energi på den vilket också gör att den blir så mycket roligare att läsa!
  Så, bra jobbat 😍

 2. Anonym

  Ånej, man märker verkligen hur beroende man är av vatten när sånt händer! Hoppas det är tillbaka nu iaf 🙂 Kram<33

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting