AllmäntOutfits

Dagens outfit

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR 
Jacka – gammal // Tröja – gammal // Väska – LÄNK // Skor – LÄNK // Jeans – LÄNK 

Såhär gick jag klädd idag! Det var lite varmare här i Stockholm än vad det varit de sista dagarna så jag skippade halsduk och kappan. Älskar verkligen den här camo jackan som jag köpte för ett par år sedan. Den säljs inte längre men jag har hittat tre väldigt lika alternativ nedanför.


1an // 2an // 3an (sååå lik min ju!)

1an // 2an // 3an
Min svarta tröja med vida ärmar är ännu äldre än jackan och är verkligen en favorit i min garderob. En basfavorit helt enkelt! Här ovanför hittar ni tre liknande alternativ 🙂

Kommentarer

  1. Anonym

    kommer ihåg från podden att du velat hitta din stil eller så och måste ba säga att senaste tiden, typ halvåret, woooooow. dina outfits är on point guuurl.

  2. Anonym

    Inte alls relaterat till inlägget men kan inte du snääälla tipsa om julklappar till pojkvän? Både budget och lite dyrare! Jag är 17 och tar tacksamt emot tips i prisklassen 500-1500, kram <3

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting