AllmäntMin dag/helg i bilder

Poddinspelning, pizza och…


God eftermiddag på er hörni! Nu kommer ännu ett inlägg om min dag, hoppas det inte känns allt för tråkigt men har inte känt mig så jätteinspirerad på sistone när det kommer till tips-inlägg osv. Men känner att det är påväg tillbaka! Ska försöka skriva ihop ekonomi-inlägget idag så det blir klart till helgen i alla fall 🙂 Vid 09.30 kom jag i alla fall till Acast för att podda tillsammans med Mathilda. Vi poddar vanligtvis alltid på fredagar men nu blev det onsdag och det kändes faktiskt väldigt skönt att få det ”avklarat” redan nu.


Det var halloweenstämning på kontoret i och med Halloween som tydligen är idag. Jag är alltid lika förvirrad hahah


Vi pratade om lite allt möjligt, vi hissade och dissade samt pratade en hel del om karriär, framgång och framtidstankar.


Det blev inte det ”typiska” karriärssnacket om man säger så.. Men mer om det får ni höra på tisdag när avsnittet släpps!

Sen satt vi och funderade på vart vi skulle käka och det blev 1889 i Mood Gallerian.


Margaritha kan verkligen vara så underskattat. Hur satan kan lite bröd, tomatsås och ost vara SÅ gott? Förstår inte.


Förresten ser ni mitt hjärthalsband?? Hittade mitt lilla dophalsband, tycker det blev så fint till mitt andra som är lite längre 🙂 Det är väääldigt litet dock haha, kanske behöver lite större kedja. Kunde inte ens knäppa det runt Gustavs hals.


Sen gav jag och donnan oss ut på stan igen för att fota dagens outfit och kika lite i butiker. Herregud vad det kliar i mina fingrar när det kommer till vardagsrummet alltså. Att det ska vara så himla svårt att hitta en soffa som är 250-290 cm lång och riktigt djup? Och sen den lilla detaljen: inte kosta skjoooortan. Tycker det känns lite läskigt att köpa soffa då jag tänker att det ska vara ett långsiktigt köp och gärna följa med till nästa boende. Så man vill liksom köpa en soffa man tror ska passa in i de flesta vardagsrum.. Hmm…


Blev lite sugen på att köpa hem blommor, sist jag köpte en hortensia så höll den sig fin i två veckor då jag för en gångs skull bytte vatten på den och snittade om den regelbundet. Blir nog en sån igen 🙂
Just precis nu sitter jag med detta framför mig + Mathildas pojkvän Oskar. Det är skönt att bara sätta sig ner och få lite jobb gjort direkt även om jag i många fall föredrar att jobba hemifrån i lugn och ro. Kika in här lite senare om ni vill se dagens outfit 🙂 Kram på eeeer <3

Kommentarer

  1. Eli

    Måste tipsa dig om soffan taylor från Mio. Jag och min sambo älskar den. Den är superskön och sådär perfekt djup. Man kan lätt skeda i den och man behöver inte ens en fotpall eller fivan för att sitta bekvämt. Går att välja i massor av material och färger. Allt från sammet till linne. Du måste kolla in den! Bästa köpet jag gjort till lägenheten ❤️

  2. Rebecca

    Brukar aldrig kommentera, men måste verkligen tipsa om en supernajs soffa som jag tycker precis stämde in på din beskrivning. Jag har själv precis flyttat och köpte denna soffan (https://sweef.se/sok?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=bj%C3%B6rnen&submit_search=). Jättedjup, inte för lång cirka 2,5 meter och väldigt billig om man jämför med många andra soffor på marknaden. Den är superskön att sitta i och kommer ju i så fina tyger också. Tips tips tips 🙂

  3. Evelina

    Ett tips är att torka din hortensia, så slipper man köpa nya hela tiden. Jag googlade bara på att torka hortensia och hittade en bra beskrivning på Daniella Danssons blogg! Den blir precis lika fin när den har torkat som innan 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting