AllmäntWanted

HÖST & VINTERGARDEROBEN

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR


1an
// 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an
Okej jag har egentligen strängt förbud för att köpa nya jackor men dessa godingar gör det nästan omöjligt för mig att hålla det.. Den mörkblå (1an) känns som perfekta vinterjackan.. Och den gröna fuskpälsen skriker efter mig 🙁

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an
Känner att jag vill införskaffa mig ett par ”skinn”byxor och tycker att 1an ser riktigt bra ut!


1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an
Stickade tröjor har jag absolut så det räcker men tycker dessa var väldigt fina!

 

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting