Tips

Lyx VS Budget

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Det känns som att det var väldigt länge sedan jag gjorde ett sånt här inlägg, så kände att det var på tiden! Här nedanför hittar ni några designfavoriter som trendar just nu och bredvid dom hittar ni liknande budgetvarianter. Lyxvarianterna är alltså dom till vänster och budget till höger! 🙂


LYX: Inukii 2599 kr – LÄNK // Budget 599 kr – LÄNK


Lyx Acne 1099 kr // Budget 79 kr – LÄNK


Lyx Acne 1099 kr // Budget 79 kr – LÄNK

Lyx Gucci 14 000 kr – LÄNK // Budget 299 kr – LÄNK


Lyx Balenciaga 8000 kr – LÄNK // Budget 399 kr – LÄNKLyx Alexander McQueen 4000 kr – LÄNK // Budget 1499 kr – LÄNK

Kommentarer

  1. Sara

    Hej, inget illa menat, men det är synd att ”influencers” som du promotar fast fashion och sånt som är dåligt för vår planet. Tänker mig, att har man en stor audience kan man ju faktiskt ta nytta av den och göra en förändring påriktigt 🙂 Känns lite fånigt att försöka få folk att shoppa mer o mer, när planeten i princip håller på att gå under. Du vet nog säkert om hur dålig klädindustrin är, och jag förstår att allt inte hänger på dig och din blogg. Men tycker det skulle vara jätte coolt om sk. Influencers tog ett ansvar om att skriva och förmedla sånt som PÅRIKTIGT har en betydelse. Tex shoppa second hand, inte flyga hela tiden, äta veganskt. Det är coolt att bry sig om miljön liksom 🙂 Alla skor o kläder vi shoppr har ingen betydelse sen mera när våra barnbarn inte har någon plats att bo på.

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting