AllmäntTips

Fars dag – Presenttips!

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an // 9an

På söndag är det fars dag. Jag vet inte varför men det känns som att det nyss var fars dag, så känns det alltid haha. Samma med mors dag. Lite konstig känsla i och med att det endast sker en gång per år :).. Självklart behöver man inte köpa något till sin pappa för att visa uppskattning, men det är ju ett populärt att visa just det med presenter. Ett annat presenttips är att bara bjuda över pappsen på middag, fika eller liknande. Det behöver ju absolut inte vara något materiellt. Här ovanför hittar ni i alla fall nio små tips på saker jag tror min pappa skulle uppskatta. Boken (nr 7) har jag hört sååå mycket bra om, den kanske kan vara något?

Ha en fortsatt trevlig tisdag hörni! <3 

Kommentarer

  1. Cassandra

    Hej! Skulle du kunna göra ett inlägg igen på bloggen om att hitta en resekompis? Skulle vara super uppskattad för tror många vill resa nu till vintern😍

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting