AllmäntInredning

JULKÄNSLAN

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR


Okej jag är fullt medveten om att det bara är 8e November idag och att det är ett bra tag kvar till julen. Jag har ju bestämt mig för att vänta med att lyssna på julmusik, äta lussebulle/pepparkaka, dricka julmust eller göra något annat julrelaterat tills det är December. Men det betyder ju inte att man inte får börja införskaffa sig lite smått och gott för att skapa den där underbara julkänslan. Jag var nere i källaren här om veckan och kände mig så jäkla vuxen när jag insåg att jag verkligen har massor med julpynt. Jag tänker att en fin tradition kan vara att välja ut något litet att köpa nytt varje år som får bli representativt för det året. Typ som de röda sammetskulorna här nedanför skulle kunna påminna om julen 2018 🙂 

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an // 9an // 10an // 11an // 12an

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting