AllmäntTips

30% rabatt på stickat!

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Jag känner att jag inte riktigt hänger med i svängarna nu med alla dessa shoppingdagar haha.. Igår var det tydligen ”singles day” och nu är det Black Week inför Black Friday? Crazy. Dock är det ju smart om man behöver införskaffa sig något och kan timea in det med dessa kampanjer. Idag har exempelvis Ginatricot 30% på alla stickade tröjor. Jag har listat 8 favroriter här nednanför. Kan tipsa er om 4an och 7an som jag har i brunt, sååå mysig och skön!

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an

Kommentarer

  1. My

    All denna konsumtionshets som förstör vår miljö!! Så tragiskt med dessa dagar som enbart går ut på att köpaköpaköpa. Kan du inte skriva något om White Monday som en motpol mot Black friday i år?

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting