Wanted

Random wishlist

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Exfolierande syra – LÄNK // Nagellack – LÄNK
Jag har kollat runt lite efter olika syror eller peelings och blivit tipsad om denna av flera olika personer. Något som är väldigt positivt är att den är rätt billig om man jämför med många andra tips jag fått. Finns att köpa på flera ställen, som H&M, Lyko osv. Sen i sommras så har ju jag bara vanligt nagellack istället för gellack då mina naglar varit för tunna. Så nu kör jag på vanligt nagellack men i och med att jag knappt målat naglarna på flera flera år så har jag typ inga färger hemma. Tycker den här lila-rosa var väldigt fin!


Bh – LÄNK // Trosor – LÄNK
Underkläder är typ som smink. Det spelar ingen roll att man har det man behöver man vill alltid ha något nytt. Tycker detta set var så himla fint! 
Hårinpackning – LÄNK // Hårvitaminer – LÄNK
Jag har ju bestämt mig nu för att inte bleka håret på minst ett år och ta hand om det ordentligt. Läste ett inlägg på Toves blogg och blev riktigt taggad på att ta tag i det ordentligt. Hon åt tydligen MSM tabletter också, kanske något jag borde satsa på. Min Heal-inpackning är slut så måste införskaffa mig en ny! Förresten, om jag får rekommendera EN enda hårprodukt i hela världen; då är det den här inpackningen! Den gör magi med håret

Grått underlägg – LÄNK //  Ljusgrått underlägg – LÄNK

Sen har våra bordstabletter/underlägg börjat bli riktigt sunkiga så nya måste införskaffas. Kanske perfekt att önska sig i julklapp? Har alltid varit lite anti dom i tyg men det kanske egentligen bara är smart att man kan tvätta dom i tvättmaskinen?

Kommentarer

  1. Adela

    Håller med Amanda! Om din hy inte är van så kan de reagera väldigt dåligt, min gjorde det och det blev inte alls som jag tänkte mig. Börja med svagare är ett tips 🙂

  2. Amanda

    Ett tips är att inte köra med den syran om din hy inte är van vid syror, den är väldigt stark! Börja med ”svagare” syror och vänj huden:)

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting