AllmäntInredningMin dag/helg i bilder

Snapshots hemifrån

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Hej på er och god eftermiddag! Återigen har vi ett makalöst grått Stockholm men det gör inte mig så mycket då jag är hundvakt så jag fokuserar på det istället 🙂 Lillan är inte riktigt redo för ordentliga promenader än men det är betydligt roligare att vara ute med en valp än utan haha! Imorse innan jag åkte till Alice, Pierre och Bella så tog jag i alla fall dom här bilderna hemma. Vi har nämligen två nya kuddar i vardagsrummet så tänkte visa upp dom. Är så nöjd!


Planen är ju att byta ut det blå temat i vardagsrummet mot något annat mer jordnära. Typ beiget, brun, grönt och liknande. Då tror jag att dessa kuddar passar in perfekt. Både jag och Gustav är helt förälskade i den vita!!!

Rosa – LÄNK // Vita – LÄNK


Planen för dagen är egentligen bara att jobba från datorn, ta hand om Bella och sen träna tillsammans med Gustav. Både Alice och Pierre kan ha Bella på jobbet men nu när hon är så liten så är det ju självklart bäst om hon är hemma i lite lugnare miljö. Jag som har väldigt flexibelt schema erbjöd mig då självklart att hjälpa till nu i början, så nu hänger hon och jag hemma hos dom i några veckor på dagtid tills hon är tillräckligt stor (och rumsren) att hänga med på jobbet!

Förresten, har ni hör Stors version av Säga mig? Lyssna nedanför, så grym!

Kommentarer

  1. My L

    Vad jobbar din syster med? Är också sugen på att skaffa hund men det känns som att det kommer vara ett hinder när jag kommer ha ett fast jobb osv. Pluggar just nu och har därför mycket tid till en hund, men det är just det där med framtiden jag känner är osäkert. Vore intressant att höra hur din syster och hennes kille tänker kring detta.. 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting