Allmänt

PINTEREST

Heheh vadå märks det av att jag vill boka en resa?? :O Nej men nu när jag är hundvakt och inte gör så jättemycket på dagarna så har jag spenderat massor med tid på Pinterest. Tycker det är så mysigt att bara läsa massor med fina citat, bli inspirerad av fina bilder. Den här ”anslagstavlan” är väldigt ny, vill ni följa den så kan ni klicka HÄR!

 

Kommentarer

  1. Anna

    Hehe vill vara tipsa om bemz.com! Vet att ni är inne på att köpa ny soffa och om man köper på Ikea har inte alltid de den finaste klädseln. Så då kan man på deras hemsida beställa klädsel till specifika Ikea-soffor!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting