Allmänt

Min favoriter – in stock!

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Skinnbyxor – LÄNK (fejkskinn)


Klackskor – LÄNK // Jeans – LÄNK

Örhängen – LÄNK

Väska – LÄNK

Vit skjorta – LÄNK

Jeans – LÄNK

 

Kommentarer

  1. L

    Hej Andrea!
    Tycker du är fantastisk och grym på det du gör, en av de få bloggarna jag följer dagligen! Detta är absolut ingen kritik utan mer en fråga. Jag undrar lite hur du tänker kring miljö och så när det gäller klädshopping och skönhet? Jag tänker framförallt nu i samband med Black Friday osv. 🙂 Har fått intrycket att du bryr dig och är engagerad i och med att du väljer vegetarisk kost etc. Handlar du någonsin second hand? Funderar du kring material på kläder? Innehåll i dina sminkprodukter och din hudvård? Tycker det är så otroligt intressant och viktigt att ni influencers lägger vikt vid och betonar miljöfrågan på en daglig basis med tanke på hur många människor som följer er. Skulle helt enkelt vilja höra dina tankar lite kring detta. Jag själv är student och försöker välja ekologisk hudvård, smink och hållbara, eller second hand-shoppade, kläder. Så tänker att det inte, till största del i alla fall, handlar om en ekonomifråga när människor väljer bort sådant. Är så ledsen över att podden ska läggas ner för hade gärna hört dig och Mathilda diskutera detta vidare då jag tycker ni är väldigt vettiga.
    Kram på dig!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting