AllmäntTips

Uttråkad i höstmörkret? Här är 14 Netflix-favoriter!

Jag frågade er på min instastory om ni hade några önskemål på inlägg. Fick verkligen massor med tips och önskemål så stort tack för det. Så skönt när jag satt där med lite hjärnsläpp på måndagsförmiddagen haha. Ni var faktiskt flera stycken som bad mig tipsa om serier, filmer, böcker och musik. Det är alltid mysigt med sånt men jag förstår helt och hållet att jakten på nya serier osv är starkt nu i och med det tråkiga vädret. Man spenderar ju automatiskt rätt mycket tid inomhus såhär års. Jag har i alla fall samlat fjorton tips till er här nedanför som ni kan plöja igenom!


Ozark
Atypical
Bonusfamiljen
Mindhunter
The end of the fucking world
How to get away with murder

November 13 Attack on Paris
The Evolution of us
Your World Explained
Amanda Knox
I am not your guru
The Ivory Game
Innsaei The Power Of Intuition
Before the flood

Kan inte ni också lämna en kommentar under inlägget med era bästa Netflixtips så får vi ett ställe med massor av grymma tips? Kram!

Kommentarer

 1. Emma

  La casa de papel på netflix?? Lätt bästa serien jag sett (har sett väldigt många hehe). Spansk serie, tar dock bara något avsnitt sen är man heeelt fast.

 2. Josefin

  På HBO och inte Netflix tyvärr, men bästa serierna jag sett är Sharp Objects och Big Little Lies. Så sjukt bra, värt att skaffa HBO bara för dessa 🙌

 3. Astrid

  Dokumentär: Wild wild country (SE!!!), inifrån världens värsta fängelser, the staircase (true crime)

  Serier: black mirror, OITNB, breaking bad, New girl, modern family etc.

 4. Kimberly

  Hej fina du! Innan jag ger mitt Netflixtips till dig så vill jag bara säga ett stort TACK till både dig och Mathilda för eran podd. Började själv gråta när ni grät och berättade att ni skulle lägga ner podden. Man ”känner” typ er känns det som efter att ha följt er via podden ett bra tag. Ni har gett mig väldigt många skratt och även skumma blickar av folk på tunnelbanan som undrar varför jag sitter och flinar för mig själv och får skrattanfall out of nowhere. Ni har hjälpt mig många gånger och fått mig på bättre humör när jag har mått som sämst. Känns lite som när man ”gör slut med en kompis” nu, jag kommer verkligen att sakna er och eran podd. Men självklart var det rätt beslut av er att lägga ner den om detta inte kändes 100 längre.

  Netflixtips
  Serie: The Blacklist

 5. Sofia

  Kan fortsätta förevigt men några få som är (ot)roliga är dessa

  Serier: Stranger things, the people Vs OJ Simpson,flickorna i växeln, the good wife, black mirror.
  Filmer: The breakfast club, Föräldrafällan, The blinde side, Schindlers list, Notting hill.
  Dokumentärer: Gaga, Trump- an american dream

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting