AllmäntTips

Favorittrend just nu – Kavajen

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Att bära kavaj är ju knappast en ny trend men en trend är det absolut. Det ”nya” är att bära en kavaj tillsammans med ett skärp i midjan, så jäkla snyggt. Man behöver ju inte använda kavajen som ett utomhusplagg utan det funkar ju perfekt att ha under sin tjockare jacka och rocka den outfiten inomhus bara 🙂 Jag känner mig riktigt sugen på att köpa en kavaj och komplettera den med ett skärp! Nedanför hittar ni mina favoriter:

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an

Här ser ni tre bilder på instagram jag sparat som inspiration! Så jääääkla snygga outfits på tre riktigt snygga tjejer!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting