Allmänt

Onsdag & veckans podd!

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR
Tröja – LÄNK // Byxor – LÄNK
Hej på er hörni! Som många av er säkert märkte igår så kom det inte ut någon podd. Vi hade inte glömt er, vår inspelningsfil krånglade så vi fick spela in ett nytt avsnitt idag istället. Jag och Gustav vaknade klockan 06 och efter lite frukost och fix så tog jag mig in mot stan och poddstudion.


Vi spelade in avsnittet och publicerade det direkt så fort vi kunde! Vi pratade om hur det gick för Mathilda med hennes uppträdande på dopet, om hur det känns inför helgens livepodd, om black friday och varför man bör välja att bli vegetarian 🙂 Så nu finns i alla fall avsnittet som egentligen skulle kommit upp igår att lyssna på!

Efter poddinspelningen åkte jag mot min syster och Bella för hundhäng hela dagen. Hon har börjat bli en bestämd liten dam hahah.. Förra veckan var hon lite mer försiktig, nu gillar hon att försöka fly på promenaderna, bita i kopplet och till och med skälla lite då och då haha. Just nu ligger hon och sover vid mina fötter och drömmer, så jäkla gulligt. Det är flera som missat det men det är alltså inte min hund, det är min systers men jag hjälper till nu första tiden när hon är för liten för att följa med Alice eller hennes kille på jobbet! 🙂

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting