AllmäntTips

Tips: Festkläder!

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Jag frågade er på instagram story om ni helst ville få tips om festkläder eller myskläder, det var väldigt jämt men när jag kollade sist så hade festkläder ledningen med typ 51%. Kanske kan tipsa om myskläder i helgen eller något om det skulle vara intressant? 🙂 Här nedanför har jag i alla fall samlat lite party-favoriter och alla dom är nedsatta i pris!

Linne – LÄNK // Byxor – LÄNK // Väska – LÄNK // Örhängen – LÄNK

Jeans med dragkedja – LÄNK // Kavaj – LÄNK // Bälte – LÄNK // Väska – LÄNK // Örhängen – LÄNK


Klackskor – LÄNK // Sneakers – LÄNK // Stövlar – LÄNK

Kommentarer

  1. Josefina

    hej andrea! random fråga men hur förhåller du dig till alkohol och sånt? Hur botar du bakisångest? too much information nu men hade nämligen min första DÅLIGA utgång som resulterade i en blackout där jag ej kommer ihåg något samt spya. HUR går jag vidare efter detta har dödens panik. Har detta hönt dig?

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting