AllmäntVideoinlägg

VLOGG: Hämtar hem min systers valp!

Äntligen är en ny vlogg ute på kanalen! Den här spelades in den 9e September vilket var den dagen då Alice och Pierres valp fick komma hem. Jag och Nora fick följa med på resan så jag passade på att vlogga 🙂

Kommentarer

  1. Sofia

    HEJ! Apropå detta, lyssnade på din pod och blev så frustrerad över hur ni hånskrattar åt folk som skulle vilja gå på djurpark. SÅ mycket dubbelmoral att ni hävdar bestämt att djuren inte kan må bra där och att det är så hemskt att ta dem från sina mammor etc etc när du sen lägger up den här videon där ni skaffar HUND??????? SOM att det är någon skillnad? Ni har endast hunden för er egen skull! Precis som ni hävdar att folk tittar på djuren för sin egen skull. Många djur på djurpark har blivit räddade för att de varit skadade och hittats och sen fått hjälp. Dessutom mår de BRA precis som er hund mår BRA! Tänk efter innan du hånskrattar på det där sätter nästa gång.

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting