Allmänt

Livepodd på lördag!

 Okej hörni nu är det bara två dagar kvar till lördag och vår kära livepodd och avslutning på vår lilla podcastresa. Vi kommer ju släppa sista avsnittet den 11e December så helt slut är det inte på lördag men det blir ändå som en avslutning kan man säga. Ett tillfälle för oss att säga tack till er alla och hejdå, i verkligheten. Vi skulle bli överlyckliga om ni ville kika förbi och säga hej. <3 Gud blir blödig nu haha 🙁

Tb livepodd 2016 i Stockholm! <3 

Se till att fixa biljetter till livepodden!!! Superviktigt!! Vårt framträdande kommer nämligen äga rum under en mässa som heter Kunskap & Framtid. För att komma in på den mässan behöver man en biljett och nu ska jag förklara hur ni får dessa biljetter.

1. Gå in på följande länk och välj antal biljetter under fliken ”bjudkod”: LÄÄÄÄÄNK
2. Fyll i alla obligatoriska personuppgifter
3. Använd kod: MATHILDAANDREA18.
4. Efter ett litet tag så skickas en QR-kod till er mejl som ni visar upp <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting