Allmänt

Tisdagsmorgon!

Godmorgon på er! Här kommer ännu ett egentligen ganska random inlägg precis som igår. Jag har väl egentligen inget speciellt att dela med mig men kände bara för att skriva lite. Igår kände jag mig rätt krasslig när jag skrev sist men nu kan jag äntligen känna att det har vänt. Jag är inte helt hundra än men halsen känns verkligen mycket bättre så känner mig positiv och optimistiskt 🙂 Just nu sitter jag på Joe & The Juice och dricker en juice full med ingefära och tänker att det ska vara bra för mig. Måste bara flika in att WOW vad kul att ni är så många som anmält er mejladress till mitt bootcamp. Det känns verkligen som att det här är något som saknats och efterfrågats av många. Ett bootcamp av tjejer för tjejer med noll fokus på utseende. På mitt bootcamp kommer det råda förbud mot före och efterbilder, vägning och liknande. Fokuset ska vara att känna sig stark, att ha KUL.

Aja, det var typ det! Nu ska jag fortsätta gå igenom min mejl. Hoppas ni får en fin dag <3

Kommentarer

  1. E

    Verkligen ettt jättebra intiativ, heja dig!!!❤️❤️
    Jag är en av dem som har lämnat min mailadress och hoppas att jag kommer få tag i en plats om det blir av. Perfekt för att komma igång med träningen och hitta en träningskompis ju!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting