AllmäntTips

Julklappstips – Till honom

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Som jag nämnde igår i inlägget ”veckans planer” så tänkte jag sätta igång med ännu mer jul-relaterade inlägg nu. Så kommande två veckor kommer det komma massor med julklappstips i olika kategorier. Oavsett vad kategorierna heter kan man ju självklart ta inspiration oavsett vem man ska ge julklappar till. I detta inlägg har jag i alla fall tipsat om saker som vanligtvis uppskattas av många killar, vissa killar gillar ju inte alls detta och vissa tjejer uppskattar säkert mycket härifrån; in fattar grejen. Jag vill bara förenkla genom dessa kategorier och inte trampa någon på tårna 🙂

1. Morgonrock – LÄNK // 2. Jacka – LÄNK // 3. Skjorta – LÄNK // 4. Sneakers – LÄNK // 5. Klocka – LÄNK // 6 Stickad tröja – LÄNK // Aktivitetsarmband med klocka – LÄNK

Här ovanför ser ni sju stycken tips i lite utifrån en lite större budget. Jag tycker att skorna, stickade tröjan och pulsarmbandet är riktigt bra julklappar att ge bort. En mysig morris skulle väl ingen tacka nej till heller 🙂

 

1. Mjukisbyxor – LÄNK // 2. Skjorta – LÄNK // 3. Mjukisset – LÄNK // 4. Parfym – LÄNK // 5. Kaffekopp – LÄNK // 6. Ryggsäck – LÄNK // 7. Tofflor – LÄNK

Och här har vi sju stycken tips med en lägre budget. Kan verkligen tipsa om det blå mjukissettet som kostar enbart 299 kronor. Jag har alltid på mig myskläder när jag är hemma och skulle älska detta set! Koppen kostar bara 59 kronor och tofflorna 199! 🙂

Kommentarer

  1. Jonna

    Presenter till killar är av någon anledning så himla svårt. Jag köpte en fin klocklåda till min lillebror där han kan förvara sina klockor, ansiktsprodukter och sängkläder. Sånt han aldrig skulle palla köpa för det är ”tråkigt”( :)) ) men som han uppskattar att få.

    1. Andrea Hedenstedt

      Ja men visst är det!! Till tjejer känns det som att det är betydligt enklare. Men vilken bra idé med en klocklåda 😀 <3

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting