AllmäntTips

Julklappstips – Mamma & Pappa

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR!

Hoppas ni inte hunnit tröttna än för julklappstipsen fortsätter haha! Den här gången är temat mamma och pappa men kan som tidigare nämnt självklart inspirera vem som helst 🙂 Jag tycker det mesta i båda kategorierna lockar mig väldigt mycket och skulle nog uppskattas av många. Tänker även att jag ska tipsa om sista minuten-klappar, julklappar till småsyskon/barn och billiga klappar till julklappsspelet. Dom inläggen kommer nu de kommande dagarna.

Här hittar ni tidigare julklappstipsinlägg:
Julklappstips i samarbete med Maria Nila (rabattkod!)
Julklappstips i samarbete med HP (rabattkod!)
Julklappstips i samarbete med Cervera (rabattkod!)
Julklappstips – Till honom
Julklappstips – Skönhet

1. Presentask från Emma S // 2. Morgonrock i linne // 3. Pyjamas i linne // 4. Ljusstake // 5. Armband // 6. Min historia av Michelle Obama // 7. Guldig bricka // 8. Smyckeskrin // 9. Karaff

Jag är helt förtjust i pyjamasen, armbandet och karaffen! Jag ÄLSKAR ju myskläder och pyjamaser man kan ha på sig hemma efter och innan jobbet/skola osv. Sen älskar jag linne så tror den här pyjamasen skulle sitta fin fint i min garderob 🙂 Man ba skulle inte jag tipsa om julklappar till MAMMA, inte mig själv haha..

1. Morgonrock // 2. Duschhandduk // 3. Rund spegel // 4. Bränn alla mina brev av Alex Schulman // 5. Mössa // 6. Kaffekopp // 7. Vattenkanna // 8. Ljusstake // 9. Bricka // 10. Pläd

Spegeln, boken och kaffekoppen skulle gärna få ligga under granen till mig hehe. Det är ju också riktigt nice med en bricka att exempelvis ha frukosten på i sängen!

Kommentarer

  1. Anonym

    Skulle vara Såååå kul om du dela med dig av vad du ger till G varje dag? Jag gör detsamma till min pojkvän och jag tycker verkligen det har gått super ✨

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting