AllmäntPodcasts

239. Puss och kram, skumbanan!

Bildresultat för mathilda och andreaBild som togs December 2013, samma dag som vårt första avsnitt spelades in! Herregud vad små 🙁 <3 

Heeej på er. Då var det tisdag igen och det är inte vilken poddtisdag som helst. Det är nämligen Mathilda och Andrea’s sista poddtisdag och det känns verkligen dubbelt. På ett sätt är det självklart så himla sorgligt och känslosamt och samtidigt är det verkligen skönt. Vi tyckte det var så svårt att komma fram till hur vi ville göra med sista avsnittet. Hur fan säger man hej då? Hur avslutar man efter fem år? Vi bestämde oss för att göra ett relativt vanligt avsnitt. Vi pratar om veckan som gått, om julen och om året 2018. Om våra nyårslöften, 2017 vs 2018 och vad vi hoppas kring 2019. Förutom det går vi igenom hur åren med podden varit, vad som varit vårt största misslyckande, avsnitt vi ångrar, roligaste med podden, saker som skett bakom kulisserna och massor av annat. Vi avslutar avsnittet med våra 10 ”budord”. <3

Vi vill verkligen tacka er alla som lyssnat under alla dessa år. Varje mejl, varje kommentar och allt ni givit oss betyder SÅ mycket för oss <3 Sista avsnittet hittar ni som vanligt i poddapparna. <3 <3

Kommentarer

 1. Alice

  Finaste ni!! Lyssnat på podden sen ni släppte första avsnittet och är verkligen enda podden jag alltid följt!! LYCKA TILL med allting, ni är fantastiska 🥂

 2. Marja

  Kommer verkligen sakna podden men ni avslutar med flaggan i topp 🙂 Så smarta tjejer! Hoppas ni kanske återupptar podden i fremtiden 😉

 3. Lotta

  Jag har verkligen gåt från tonåring till ung vuxen med er! Jag är också född 96 och har därmed gått en liknande resa med att ha tänkt mycket väldigt naivt till att väldigt mycket mognare. Perfekt sista avsnitt. Puss o kram, skumbanan!

 4. Kajsa

  Minns så väl när podden startade och har lyssnat på alla avsnitt flera gånger om. Det har känts som en mysig liten pratstund med er varje tisdag och man känner sig verkligen involverad i era konversationer. Har ingen aning om hur många dagar ni förgyllt tack vare eran sjuka humor, era roliga upplevelser och minnen. Er podd kommer alltid vara en stor favorit och avsnitten genom åren har lärt mig en hel del. Har verkligen känts så rätt att få vara er bekant under fem år, ni är världens härligaste och mest inspirerande människor. PUSS OCH KRAM SKUMBANAN

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting