AllmäntBekännelserFrågor & Svar

2018 i en lista

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
– Jag tror faktiskt att jag har gjort många saker i år som jag inte gjort tidigare. Det känns som att jag generellt har sagt ja till fler saker, dock också nej haha. Men jag har verkligen ansträngt mig för att vara mer öppensinnad, positiv och därmed har jag absolut gjort saker jag tidigare inte gjort. Till exempel blivit vegetarian, badat vinterbad m.m 🙂

Hur har ditt 2018 varit?
– Oförskämt bra. Alltså jag känner liksom att jag inte kan få det att inte låta som att jag skryter när jag ska beskriva hur jag upplevt det här året för att det varit så sinnessjukt bra. Overkligt bra. Kommer nog minnas 2018 som ett fantastiskt år tills dagen jag dör. Ett speciellt år <3

Blev du kär i år?
– Jaaaaaa wow vad kär jag blev.

Vilket datum från 2018 kommer du aldrig glömma?
– Gud massor med datum. Mars – April var väldigt speciella då det var under den tiden jag och Gustav blev kära och ett par. <3
20e April när jag firade min födelsedag
12e Juni när jag och Mathilda åkte till USA
16e Juli när jag äntligen träffade Gustav efter 5 veckor ifrån varandra
24e Augusti när vi hade inflyttningsfest
9e November när Alice och Pierres Bella kom 🙂

meeed mera <3

Vad är din största framgång 2018?
– Min största framgång 2018 har blivit min personliga utvekling. Att jag lyckats se förbi och inte alltid koppla framgång till jobb exempelvis. Framgång för mig handlar nu om mitt mående, min tillvaro. Att ha kommit dit är definitivt min största framgång.

Bästa köpet?
– Shit jag vet faktiskt inte. Vet inte om jag köpt något så speciellt i år.. Mina resor får jag säga!

Vad spenderade du mest pengar på?
– Förutom boendekostnader så resor. USA-resan var inte direkt gratis haha 🙁

Gjorde någonting dig riktigt glad?
– Känns som att jag varit riktigt glad hela tiden. Jag har liksom knappt haft en enda dålig dag, typ en halv dag max. Har verkligen kunnat se det positiva i det mesta, då finns det mycket att vara glad för. Men självklart gjorde och kärleken mig enormt lycklig.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2018?
– Aqua Aura – Fricky
Chanel – Frank Ocean
Gods Plan – Drake
Forca – Jireel
bland annat!

Vem har du umgåtts med mest? 
– Gustav

Har du haft ett förhållande under 2018? 
– Ja <3

Vart reste du under 2018?
– (utomlands) Teneriffa, södra Frankrike, Sydafrika, USA, Grekland, Amsterdam! Sen lite inom Sverige också 🙂

Är det något du saknar år 2018 och vill ha 2019?
– Nej jag tror faktiskt inte det. Känner att min vardag har varit typ precis så jag vill ha den och det skulle kännas fel att begära mer. Är nöjd, mer än nöjd.

Vad gjorde du på din födelsedag?
– På min födelsedag så chillade jag hemma med Gustav, sen åkte vi till min mamma och åt saffranskladdkaka. Dagen innan hade vi varit ute med mina vänner så själva födelsedagen var väldigt lugn.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
– Om dygnen hade varit längre.

Vem saknade du?
– Saknat Isabelle min syssling nu sedan hon flyttade till alperna för att jobba <3

De bästa nya människorna du träffade?
– Jag har ju lärt känna Gustav (på nytt dock) och alla hans vänner i år, det har varit himla roligt. Många av dom har jag ju känt sedan innan när vi gick på samma högstaide 🙂

Vad vill du säga till dig själv inför 2019?
– ”Du ser ju själv hur otroligt bra det blev när du bara slutade fokusera på oviktiga saker. Fokusera på ditt mående, dina relationer och det positiva så blir allt bra. Det fick du ju bevis på 2018 <3”

Kommentarer

  1. N

    Skulle blivit otroligt glad om du tog dig tiden att göra ett inlägg om hur du lyckades lämna det ”materiella” livet mer och livsstilen som influensers lever och hur du idag lever på ett mer annorlunda sätt. Du verkar tom gladare. Märkte att det hände i samband med när du träffade din kille med. Hur skulle vi andra kunna släppa allt de materiella med och börja njuta av nuet, naturen och vårt mående? Tacksam för svar <3

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting