AllmäntTips

Favoriter online just nu

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

1. KENZAS GRAVIDITET – Ni är nog inte många som missat den här videon och att Kenza, mot oddsen blivit gravid. För några dagar sedan gick hon ut med att hon är gravid men att det varit en lång och tuff väg dit. Jag har blivit  så oerhört berörd av hennes texter och framförallt videon ovanför. Började gråta redan 21 sekunder in i den, man kan verkligen känna smärtan genom datorn. Man kan aldrig någonsin förvänta sig att en offentligt (eller inte offentlig) person ska vilja dela med sig av privata saker på sina sociala kanaler. Aldrig kan man kräva något sånt som läsare eller följare. Vad man däremot kan göra är att vara extremt tacksam när någon vågar och orkar göra det. Jag blir så himla glad och rörd varje gång någon vågar använda sina kanaler till något viktigt, något som verkligen gör skillnad. Det är inte lätt, det vet jag själv.

2. NYA PODDAR – Som ni vet så har jag flera gånger under 2018 nämnt att jag knappt lyssnar på podd längre. Jag har för första gången i mitt liv verkligen uppskattat att umgås med mig själv och mina egna tankar. Det har jag inte slutat göra men nu har jag börjat lyssna smått på podd igen vilket är kul! En av de väldigt få poddar jag lyssnade på 2018 var ”Två Systrar En Podd” som drivs av systrarna Alexandra Bring och Victoria Törnegren. Jag ÄLSKAR den podden och deras humor. Vet inte hur många gånger per avsnitt jag börjar le stort eller fnissar för mig själv. Uppskattar deras internskämt och självdistans. Den här podden är inte så ny, den har funnits ett år men den får vara med ändå 🙂

En annan podd som är väldigt ny och rolig är ”Oss emellan” med Klara Elvgren och Fanny Lyckman. Jag känner Klara och har sagt till henne flera gånger att hon borde starta en podd då hon är väldigt rolig och frispråkig. Tycker dom gör en riktigt bra duo i poddformat och ser fram emot fler avsnitt 🙂

Och det nyaste tillskottet ”Two Of A Kind” som drivs av systrarna Janni och Michaela Delér. Det har bara släppts ett avsnitt än så länge men jag gillade det verkligen. Man känner att tjejerna är ärliga och bekväma med varandra, tror verkligen att jag kommer fastna för den här podden! 🙂 I första avsnittet svarade dom på fördomar dom fått från sina följare och det var intressant att höra deras take på allt.


3. MATHILDAS VEGO-RECEPT – Måste bara hylla min kära vän och hennes grymma matinlägg som kommer i princip varje dag. Mathilda är verkligen så kreativ när det kommer till att hitta på nya grejer men lyckas ändå hålla recepten på en sån nivå att man som läsare känner att man också skulle klara av att göra det. Kan verkligen tipsa er alla, oavsett om man är köttis eller vego att kika in under kategorin ”matlagning” för maaasssvis med inspiration. Bilden ovanför är från det nyaste inlägget och jag MÅSTE göra detta. Låter sjukt gott.

4. JOSEFIN DAHLBERG – Kommer ni ihåg att jag för några veckor sedan bad er tipsa mig om bloggar ni mådde bra av att följa? Då var ni en del som tipsade mig om Josefin Dahlberg. Jag har ju känt till Josefin länge men har ärligt inte följt henne så noga. Jag har läst hennes blogg ett par veckor nu och känner verkligen wow, så jäkla feel good-aura på henne och hennes kanaler. Älskade hennes inlägg om hennes mål för 2019, läs det HÄR


5. YOGAKLÄDER // Bh – LÄNK // Tights – LÄNK
Såg detta set på en tjejs instastory och var tvungen att fråga vart det kom ifrån. Det är verkligen så jäkla skönt och snyggt med träningskläder som är ”seamless”, alltså med väldigt få sömmar. Något man hatar är ju tights som har en söm mitt mellan benen man ba?? No thanks. Finns i flera olika färger och till ett väldigt bra pris måste jag säga. Ska in till stan och testa vilken storlek som passar mig bäst! 🙂


6. VEGO INSPO
– Har verkligen börjat gilla att kika in på konton likt detta ovanför (plantifulfacts) för lite inspo gällande vegetarisk, vegansk och näringsrik mat. Känner verkligen att året 2019 ska bli året då jag verkligen sätter mig in lite mer gällande vad maten innehåller, vad jag mår bra av att äta osv. Något jag vill införa till frukostrutinen är grapefrukt, min mamma har alltid ätit en halv grapefrukt varje morgon under min uppväxt och det känns så jäkla fräscht.


7. YOGA ONLINE – Jag går på yogaklasser cirka två gånger i veckan vilket jag ÄLSKAR. Ibland är man dock inte sugen på att lämna hemmet och då kan jag verkligen tipsa er om att testa att köra yoga hemma. Jag och Gustav körde klippet ovanför för någon vecka sedan. Perfekt om man har 40 minuter över för att komma ner i varv, mjuka upp kroppen lite. Jag älskar ju yin yoga som är en väldigt lugn form av yoga där man håller varje position i cirka 3-6 minuter. Underbar stretch och avkoppling. Vi har kört flera pass från yogi-youtubern ovanför. Klippet ni ser här går att göra helt utan tillbehör 🙂 Testa!

8. BIKINISAR // Överdel i leopard – LÄNK // Underdel i leopard – LÄNK // Överdel grön – LÄNK // Underdel grön – LÄNK
Hittade dom här alldeles nyss, såg först den gröna och kände bara detta set MÅSTE jag ha till Bali och sen såg jag det leopardmönstrade och nu vet jag inte vilket set jag ska välja.. Den gröna färgen känns sååå härlig men det kanske är lite roligare med något mönster? Synd att dom inte finns i butik och enbart online 🙁

 

Kommentarer

  1. Louise

    Tips är att försöka att inte bunkra upp med bikinis innan Bali! Vet att det är svårt, men Canggu är mer eller mindre bikinihimlen. Var där för ca 2 veckor sedan och kom hem med 5 nya bikinisar, så fina och söta till superbra priser 🙂

  2. Johanna

    Ääälskade detta inlägg! Måste verkligen säga att du har haft så himla bra inlägg den senaste tiden! Har gått från att följa flera olika bloggar lite halvdant men nu läser jag bara din- du är så inspirerande och ger en sån positiv energi <3 Kram

  3. johanna

    MER sånna här inlägg!! Typ 1 varje månad kanske med dina favoriter? Älskade detta. Och min favoriter på internet just nu är också Kenzas bilder och videos ang hennes graviditet samt Fanny Lyckmans och Tan by Klaras podd!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting