ReceptTips

Recept: Billiga recept i Januari!

Söndag betyder ofta veckohandling, i alla fall för oss. Det är verkligen sååå mycket mer ekonomiskt att storhandla och ha en ordentlig plan för veckan än att bara slänga ihop något lite halvstressat. I januari har vi faktiskt bestämt oss för att anteckna alla våra inköp som rör mat för att sen göra en liten överblick. Tyvärr handlar vi mycket på den mataffären som ligger närmast lägenheten och den är inte billigast kan jag lova. Idag ska vi försöka ta oss iväg till någon större affär med bättre priser. I alla fall, här nedanför har jag samlat fem stycken recept som alla håller sig relativt billiga. Det går självklart att göra dom ännu billigare än vad jag gjort dom. I pastagratängen kan man exempelvis ha i bönor istället för quorn, mycket billigare. Och i den vegetariska carbonaran kan man ha champinjoner istället för soyabacon.

Hoppas ni får lite inspiration för veckan <3Vegetatiska fiskpinnar – LÄNK


Vegetarisk carbonara – LÄNK

Ärtsoppa – LÄNK


Pastagratäng – LÄNK

dsc_3446Potatis och purjolökssoppa – LÄNK

Kommentarer

  1. kassörska på ICA ;)

    TIPS är att ha ex. ett ICA-kort där man sätter in en viss summa som ska gå till mat och sånt. Handlar man bara med det i mataffären så är det ju lätt att hålla koll, plus att man får bonus (som går att betala med) vid varje köp! Är du student får du dessutom dubbel bonus när du betalar med det (vet att du inte pluggar för tillfället, men om du börjar senare eller om någon annan som läser detta gör de).

    ej sponsrat!!! 😉 bara ett genuint tips

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting