Allmänt

Tack för den positiva energin här!

INNEHÅLLER EN REKLAMLÄNK

Blus – LÄNK

Godmorgon tisdag! Jag vill bara börja dagen här på bloggen med att tacka er. Tacka er för den positiva energin ni sprider och ger mig, det har verkligen varit extra bra stämning här på sista tiden och jag uppskattar det så mycket. Tycker att citatet ”what you give is what you get” är så himla sant. Ger man positivitet kommer det automatiskt tillbaka till en. När ni är såhär glada mot mig, så smittar det av sig i mina kanaler och då smittar det tillbaka på er. Förstår ni hur jag tänker?

Det är så oerhört mycket roligare att blogga när ni lämnar kommentarer eller bara klickar på det lilla hjärtat under inlägget nere till höger för att visa att ni gillar det jag skrivit. Det är verkligen så skönt att få feedback, speciellt när man lagt ner mycket tid och själ i ett inlägg som i fredagsinlägget om vågen. TACK för alla kommentarer och meddelanden. Det är så mycket enklare att våga dela med sig när ni är så snälla mot mig.

Nu ska jag i alla fall möta upp min kära lillasyster, vi hörs lite senare <3 

 

Kommentarer

 1. E

  KÄNNER SAMMA! Du är så jordnära och känns så äkta, så himla kul att följa dig och se dig utvecklas! You goo Andrea! Tack för att vi får ta del av ditt liv!

 2. Louise

  Så roligt att jag precis innan jag läste inlägget tänkte ”vad kul att Andrea uppdaterar så mycket och alla inlägg känns genomtänkta” 😀 Är en trogen läsare så läser allt men det är så kul när man kan känna din pepp *genom rutan* typ! Kram

 3. J

  Asså TACK för din positiva energi Andrea. Behövs fler influencers som dig. Tips är att det just nu finns en tacksamhetsdagbok typ på lagerhaus, den heter ”idag är en bra dag”. Skrev nyss i min och kom in här och tänkte på att du säkert också hade uppskattat en sån! Kram

  1. Andrea Hedenstedt

   Men tack själv, alltså verkligen. Det är just precis det här jag menar; att bara få en sån här kommentar som du tar dig tid till att skriva till mig nu gör mig verklgien på så bra humör. Tack för det! Och tack för tipset, ska definitivt kika in 😀

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting