Allmänt

Pinterest inspo

Följ min Pinterest HÄR

Känner verkligen att jag är i en period just nu då jag älskar att bläddra bland olika citat eller inspirerande bilder. Delade några av dessa på instagram här om dagen och jag fick verkligen så enormt stor respons. SÅ kul att det är så många som blir glada när jag delar citat jag själv inspireras av. Ni kan ju följa min pinterest om ni vill se mer 🙂 Kraaam

Kommentarer

  1. Svea

    Kan inte du skriva mer om ditt val att bli vegetarian? Jag har till och från under 2 år inte ätit något kött men nu två månader tillbaka har jag tappat det helt och ätit jättemycket. Jag funderar varje dag på om jag bara ska bestämma mig och bli vegetarian. Det jag tycker är svårt är när man äter ute och hemma hos familj/släkt. Hur gör/tänker du när du går på restaurang tex? Och hur gör du när du äter med familjen? Saknar du någonsin kött? Äter du fisk? Skulle vara så intressant att höra dina tankar kring detta <3

  2. Johanna

    Hej Andrea!
    Jag har en fråga som du antingen kanske kan svara på i veckans frågor eller i ett separat inlägg. 🙂 Vad brukar du & Gustav göra för ”altiviteter” mer än att träna på kvällstid efter jobb & på helgerna? 🙂 Skulle uppskatta lite tips som jag & min pojkvän kan hitta på att göra när man intr kan vara ute pga. det kalla vädret 🙂💗 Kram på dig finis!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting