AllmäntTipsTräning

Träningskläder till nedsatt pris!

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Om det är någonting man verkligen kan fynda på reor och outlets så är det ändå träningskläder. Jag kikade runt lite efter träningskläder här om dagen och kom att tänka på Afound, dom hade såååå mycket grymma grejer till riktigt bra priser. Tycker att det finns så många bra märken när det kommer till träning. Nike, Reebok, Adidas, Casall, Filippa K, Lululemon, Puma osv osv. Här nedanför hittar ni i alla fall några av mina favoriter som är nedsatta 30-60%! 🙂

1an // 2an // 3an // 4an // 5an  // 7an // 8an // 9an // 10an // 11an // 12an // 13 // 14 // 15

Glömde 6an märkte jag nu hehe 🙂

Kommentarer

  1. E

    Hej! Du är så bra på att inspirera till träning, och du verkar ha en så bra inställning till det också! Älskar när du tipsar om faktiska träningsupplägg, så visa gärna mer av vad du brukar göra när du tränar. Det uppskattar iallafall jag som är så dålig på att planera själv. Och om man får önska, gärna något inlägg om hur man tränar med ett mer begränsat gym. T.ex. inte alla maskiner, men finns ändå vikter och så. Jag uppskattar så mycket inläggen när du gör detta! puss o kram!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting