TipsWanted

Most wanted right now

I samarbete med Chiquelle.se


Blå tröja – LÄNK // Svart tröja – LÄNK // Svarta byxor – LÄNK 

I samarbete med Chiquelle tänkte jag tipsa er om lite snygga kläder ni nu kan fynda till 15% rabatt med min kod ”ANDREA2019”. Den gäller på ordinarie priser. Här ovanför ser ni mig bära tre plagg från Chiquelle, den ljusblå tröjan, den svarta tröjan och de svarta byxorna. Lite längre ner i inlägget ser ni tydligare hur de svarta byxorna ser ut med den ljusgrå linjen som är på utsidan. Så snygga och sköna! Jag bär storlek 38 i allt 🙂

 
Vit kappa // Skinnbyxor // Grön polotröja // Brun polotröja 
Blev verkligen heeelt kär i dom här skinnbyxorna, så snyggt att dom inte är supertighta. Lite mer coola. 


Örhängen // Svarta byxor // Glittrig festklänning // Brun jacka
Chiquelle har fått in maaasssoooor med fina smycken, bland annat dessa fina örhängen! Här ser ni byxorna 🙂

Grönt mys-set // Svart jacka // Vit tröja // Rutig kjol
Jag har setet till vänster i svart och jag ääälskar det. Bästa att glida omkring i hemma 🙂

Klicka HÄR för att komma till hemsidan <3

Kommentarer

  1. Wilma

    Hej, jag är student och tänker dagligen på hur jag ska vara så ekonomisk som möjligt. Du brukar ju lägga upp recept på din blogg ibland och jag skulle bli jätte inspirerad ifall du gjorde ett ”billiga veckan” inlägg på väldigt billiga vegetariska maträtter som du inte tipsat om förut.

    Tack för en bra blogg Andrea!!<3

  2. Nathalie

    Chiquelle har fina kläder men de är extremt kassa i kundupplevelsen. Lämnade in en retur 20 december, och de har fortfarande inte gett mig pengarna tillbaka, trots att den är inne hos dem och flera mail om vad fan som händer.

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting