AllmäntTipsWanted

Pinterest inspiration – Outfits del 2

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Som utlovat igår så kommer här del 2 av min pinterest-inspo gällande outfits just nu. Det första inlägget hittar ni HÄR om ni missat det! Temat för idag är ljusare och lite mer feminint om man kan säga så. Lite mjukare typ. Är verkligen HELT förälskad i bilden i mitten längst ner med de rutiga byxorna. Ni vet när en bild kan få en att känna ett måste-begär? Så är det nu haha. Imorgon kommer alla fall del 3 i denna lilla Pinterest-serie av outfit-inlägg. Hoppas ni gillar det!


1. LÄNK // 2. LÄNK // 3. LÄNK // 4. LÄNK // 5. LÄNK // 6. LÄNK // 7. LÄNK // 8. LÄNK // 9. LÄNK //
10. LÄNK // 11. LÄNK // 12. LÄNK // 13. LÄNK // 14. LÄNK // 15. LÄNK // 16. LÄNK

Kan vi bara ta ett moment för den vita pärlväskan? Jag är kär.

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting