AllmäntTipsWanted

Pinterest inspiration – Outfits del 3

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Hej på er vänner! Hoppas ni har en fin torsdag hittills. Precis som jag nämnde igår och i förrigår så har jag en liten serie inlägg nu på bloggen med inspiration från Pinterest. Jag har gjort som tre olika moodboards med lite olika teman jag tycker är fina och sen samlat plagg passande till. Idag är temat som ni ser ovan; all black. Mitt go to knep när jag har klädpanik är att köra på helsvart, det funkar ALLTID oavsett tillfälle.

Det första inlägget hittar ni HÄR och det andra HÄR

 


1. LÄNK // 2. LÄNK // 3. LÄNK // 4. LÄNK // 5. LÄNK // 6. LÄNK // 7. LÄNK // 8. LÄNK // 9. LÄNK //
10. LÄNK // 11. LÄNK // 12. LÄNK // 13. LÄNK // 14. LÄNK

Har ni någon favorit av mina tre moodboards?

Kommentarer

  1. -

    Dina blogg har verkligen varit såå bra på senaste tiden! Den har såklart alltid varit det hehe men nu är inläggen verkligen extra intressanta. Duktig du är!

  2. Michelle Nilsson

    Asså byxorna i mitten bilden, första raden… 😍😍😍😍 Gud vad snygga!! Hittar verkligen inga liknande nånstans. Måste fortsätta leta!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting