AllmäntTips

Tips på dokumentär: Survining R. Kelly

Surviving R. Kelly / Vi överlevde R. Kelly – LÄNK

Måste bara tipsa er om den dokumentärserie jag börjat kolla på de senaste dagarna. Den handlar om artisten R Kelly, eller rättare sagt om de stackars kvinnorna som blivit utsatta för både det ena och det andra av honom. Det är så jävla skrämmande att se den här dokumentären då det är så tydligt att folk vetat om hur han betett sig mot unga tjejer (12-16 år gamla!) och ingen har gjort NÅGONTING. Hans tour-team har liksom hjälpt honom ”skaffa tjejer” som är typ 14 år gamla för att först lova dom en karriär inom sång eller dans för att sen mentalt och fysiskt förgripa sig på dom. Det som blir så otroligt tydligt i den här dokumentären är hela kulturen kring vad en man kan göra så länge han har makt och framgång. HUR kan pengar vara mer värt än alla dessa kvinnors öden? Det är så fruktansvärt mörkt och skrämmande.

In och kolla på SVT Play, dom har alla sex avsnitt tillgängliga.

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting