AllmäntVideoinlägg

HELGVLOGGEN!

Såååådär ja. Tre veckor senare (hehe) så var äntligen vloggen klar och uppe på tuben 🙂 Kan berätta att jag idag har redigerat klart typ 70% av helgens vlogg så den kommer upp senare i veckan. Vad tycker ni om konceptet helgvlogg? Blir det för hattigt? Eller blir det kul? Kom gärna med feedback 🙂

Kommentarer

  1. Jenny

    Älskar helgvloggar och lite längre vloggar, mellan 20-30 minuter! Har sett din vlogg nu och mitt tips är att filma lite längre klipp, det var väldigt korta klipp där du berättade vad du skulle göra istället för att filma lite längre klipp där du faktiskt gjorde något, till exempel när du/ni tränade! Men det var väldigt mysigt att se vad ni hade för er i helgen, älskar det konceptet <3

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting