AllmäntNew in

New in

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR


Foundationborste – LÄNK // Pennvässare – LÄNK // Trind Nagellack – LÄNK // Handkräm – LÄNK // Foundation – LÄNK

Som jag nämnde i tidigare inlägget så tog jag en liten vända på stan innan jag begav mig hemåt. Visste några saker jag var på jakt efter sen blev det lite spontana köp som jag ändå tror jag kommer få stor användning för. Mitt trind-nagellack har varit oförklarligt försvunnet så köpte ett nytt, sen har även vår handkräm tagit slut här hemma så där blev det också en påfyllning. Sen tog jag äntligen tag i att köpa en vässare, av någon sjuk anledning har jag inte haft en på fleeera år. Man ba bra för mina läppennor liksom.. Har alltså TÄLJT mina läppennor som om jag vore Emil i Lönneberga.


Skin Feels Good Lancome – LÄNK 
Igår läste jag Toves blogg och såg henne tipsa om den här foundationen (eller ja, det är egentligen en färgad dagkräm). Hon beskrev att den var återfuktande samt gav glow, där var jag såld kan jag säga er. Nu på vintern blir jag så torr i hyn och jag får paaaanik på den där torra, kakiga känslan man får då som sminkad. Sen innehåller den spf så den går alldeles utmärkt att ha ute i solen, så jäkla bra ju! Ser fram emot att testa den här 🙂


Vit t-shirt – LÄNK // Svart t-shirt – LÄNK
Jag har lagt märke till att jag saknat en helt vanlig vit och svart t-shirt i garderoben så slog till på dessa jag hittade inne på Weekday. Sååå sköna i materialet, lite tjockare och riktigt mjuka.Ljus – GRANIT
Till slut blev det även åtta nya ljus då våra är slut här hemma. Den här gången köpte jag beiga och grå istället för vita. Nu när det är lite ljusare hemma så går det inte åt lika många ljus som där runt julen haha.. Hade verkligen ljus tända hela dagarna.

Kommentarer

  1. Linnea

    Hej! Undrar vad din upplevelse är av trindprodukterna? Mina naglar skulle verkligen behöva en hälsokur men har läst att många har upplevt att denna gör ont och spänner i naglarna?:)

    1. Andrea Hedenstedt

      Hej Linnea! Jag har aldrig känt något negativt av produkterna, tvärt om! Känner att jag aldrig testat något som funkat så bra och kan starkt rekommendera dig att testa om du har svaga naglar 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting