AllmäntResor

Hitta reskompis 3.0!

Något jag blivit ombedd av er att göra flera gånger nu på sista tiden är ett ”hitta reskompis-inlägg”.  Jag tror jag gjorde det sist för kanske två år sedan och det var mycket uppskattat. Vill du resa och se världen men vet inte med vem? Kanske vill du inte resa med dina vänner eller så vill/kan dom inte resa med dig? Eller så har ni olika mål med resan? Hitta någon som vill samma sak som du här i mitt kommentarsfält 😀

Ni får självklart skriva vad ni vill men här kommer några punkter som kan vara bra att ha med:

1. Namn, ålder & stad
2. En beskrivning av dig själv som person
3. Vart du skulle vilja åka & hur länge du vill vara borta
4. Övrig info man kan komma på. Kanske transportmedel, kost, budget. Vad som helst.
5. Facebook, Instagramkonto, twitterkonto, mejladress – någonting som gör dig möjlig att få tag på. OBS GLÖM EJ DETTA!!!!

Skriv bara skriv nu!! Det var så många som hörde av sig några månader efter att mitt förra inlägg publicerades med bilder från resan som dom styrt tack vare min blogg. Så jääääkla fett! Ni har inget att förlora. Varför inte chansa på att kanske få en ny kompis och ett stort äventyr?

GO MEET NEW FRIENDS AND SEE THE WORLD!!!

Kommentarer

 1. Sara

  Hejhej! Mitt namn är Sara och jag är 22 år gammal! Jag bor i Göteborg och älskar att resa och vill alltid se nya platser! Jag funderar på att gå en språkkurs i Engelska (datum spelar ingen roll för mig då jag kan åka i princip när som helst.) Hade vart så roligt om det var någon mer som hade velat göra detta! Hör av er till min insta om ni är sugna! Heter viktoriasaraa

 2. Linnéa

  Heej! Jag heter Linnéa, är 19 år gammal och bor i Falkenberg. Jag tar studenten nu till sommaren och vill därför ge mig ut och resa för att ha the time of my life! Jag är sugen på att dra till Australien och tänker att det hade varit fett att köra en work and travel, besöka städerna, utforska naturen, surfa, vandra, hoppa fallskärm osv, men även att jobba några månader för att dryga ut reskassan och lära känna människorna och kulturen mer. Jag vill även gärna dra till Nya Zeeland under vistelsen också, men främst för att resa runt.

  Jag tänkte koll om det är någon som tänkt göra samma sak som mig och som skulle vilja dra ihop? Eftersom mina vänner inte vill göra samma resa som mig efter studenten så har jag varit inställd på att göra detta själv, men med närmare eftertanke så hade det varit superkul att dra ner tillsammans med någon! För övrigt är jag en tjej som älskar att träffa nya människor så ser därför framemot att festa, bo på hostel och hänga med både locals och andra backpackers under resans gång. Jag tänker att jag troligtvis vill dra i slutet av detta året då pengarna är ihopsparade, men längre än så är inte planerat.

  Tveka inte på att höra av dig om detta låter som något du också vill göra! Kraaam <3
  Instagram: linneajoosefin

 3. Julia & Amanda

  Hej! Vi är två tjejer som är sugna på att dra till Asien och backpacka i höst/vinter. Vi tänker ca 2-3 månader och att vi är tillbaka senast i början av januari för att påbörja studier.
  Två galna festtjejer som vill se mer av världen helt enkelt och alla dess guldkorn.
  Våra drömdestinationer i Asien är ex. Bali, Thailand och Filippinerna.

  Namn: Amanda och Julia
  Ålder: 19 och 20 år
  Från: Markaryd, Småland

  Hör av er om du/ni också planerar en oförglömlig resa fylld med underbara minnen.
  Instagram: amandaahenriksson eller julialmqvist

  Puss och kram skumbanan

 4. Saga

  Hej gullisar!

  Saga heter jag, ar 21 år gammal och bor i New York. Jag pluggar for tillfallet och har i April springbreak, SA SKONT!! Tankte darfor samla pa mig lite D-vitamin och aka till Cali (typ LA??) i cirka 10 dagar. Tyvarr har ingen av mina vanner tid eller ekonomi att hanga med mig da MEN det kanske nagon av er har och skulle va sugen pa?

  Jag tanker mig langa svettiga hiker, sol och bad, vintageshopping, green juices varvat med kalla glas vin samt massa spotting av snygga surfer dudes! Ar valdigt glad, social och oppensinnad som person. Later detta som att leva LIFE (svar ja), hit me up in my DMs sa snackar vi mer detaljer dar! Feel free att hora av er om ni bor i LA och skulle vilja hanga i April!

  IG sagajakobsson

 5. Sandra

  Hej! Jag heter Sandra, är 19 år och kommer från Värmland. Jag tog studenten förra året och i oktober åkte jag iväg på en tre månader lång backpack i Asien vilket var bland det bästa jag gjort i mitt liv! Jag har varit hemma ett tag nu och är redan sugen på att dra iväg igen haha. Denna gången vill jag dock inte vara borta så länge, utan tänker mig kanske en lång weekend eller en vecka någonstans i Europa i vår! Hur mysigt att åka till typ Italien med ett gäng tjejer och dricka vin och käka pasta?

  Hör av dig om du tycker det låter intressant! Kram Sandra!! Instagram: sandrafroman

 6. Sophia Helander

  Hej, jag heter Sophia och är 20 år och bor i Nässjö. Har nyligen kommit hem från en 3 månaders resa i Sydostasien och Australien och blivit sugen på att åka ut igen. Har tankar om att antingen åka tillbaka till Australien samt även länder som Malaysia och sri lanka.
  Vill försöka komma iväg i höst på en lite längre resa, ett par månader minst och om någon är sugen att haka på att resa så hade det varit riktigt kul!
  Om det låter intressant så hör av er
  Min instagram är; @sophiahelander

 7. Anonym

  Hej!

  Vi är tre 19-åriga tjejer (födda 00) från Jönköping. Vi planerar att åka på en resa till Asien från typ januari till mars 2020, i ca 8 veckor. Resmålen vi tänker är bl.a. Thailand, Indonesien, Filippinerna och Malaysia. Vi tänker att vi mesta delen av resan bor på olika hostels för att inte spendera för mycket pengar på boende utan lägga det på roliga utflykter och upplevelser istället. Budgeten ligger väl mellan 40.000-60.000 kronor. Det vi vill få ut av resan är bara att uppleva nya ställen och chilla och njuta men emellanåt även festa och åka på roliga utflykter. Vi undrar alltså om de är någon/några som är sugna på att följa med oss?

  Hör gärna isåfall av er till någon av oss på instagram! @elsabrannestam @tildamartinsson @alvanillsson

 8. Ellinor

  Hej! Jag heter Ellinor och jag är 19, snart 20, och bor i Stockholm! Jag tog studenten förra året och har sedan dess jobbat på ett cafe för att spara ihop pengar för att backpacka i Sydostasien. Jag åker om två veckor och är borta till juni.

  Men sedan jag började gymnasiet har jag alltid haft en dröm om att plugga franska och/eller jobba i Paris men skulle så gärna vilja åka med någon som delar samma dröm som mig. Jag skulle kunna tänka mig att åka i höst eller nästa vår beroende på pengar och situation. Fatta kul att bo i en lägenhet i Paris och leva life!

  Om detta låter intressant så hör jättegärna av dig! Instagram: ellinorbjurstroms

  Puss och kram skumbanan, Ellinor <33

 9. Stella S

  Hi guys! ☺️ Jag heter Stella och är en tjej på 23 år från Stockholm. Är riktigt sugen på att dra en helg/ vecka till london och bara shoppa/ äta god mat och turista hårt!! Har redan varit där en gång men känner att jag inte riktigt hann med å göra allt, så det skulle vara sååå kul att bara dra iväg några tjejer och ha det så jäkla kul! Jag tänker nån gång under sommaren alltså juni-augusti eller så men detta ska ju diskuteras så klart 🙌 heter stellash96 på insta så HIT ME UP!! 😍

 10. Terese Bengtsson

  Terese Bengtsson, 21 år från Gislaved, Småland.
  Lugn, metodisk och enkel. Är nyfiken på att upptäcka, prova och söka efter nya utmaningar som kan leda till personlig utveckling.
  Har varit inne på att volontärarbeta och samtidigt upptäcka, och därmed stå fast i samma land, dvs ingen backpackingresa.
  Ingen drömdestination, men Sydafrika, Bali och Madagaskar har kommit upp hos mig. Ingen tidsgräns på hur länge jag skulle kunna vara iväg.

  Någon som är erfaren och kan tipsa om destination och har rekommendationer? Eller nån som vill prova nått som mig? 🙂

  Mejl terese.bengtsson97@gmail.com och Instagramkonto tteresebengtsson

 11. Felicia

  Jag är tjej på 21 år som ska åka till Sydney snart och bo där ett par månader. Är det kanske någon annan som kommer vara där nån gång de kommande månaderna?

 12. Anonym

  Hej! Jag heter Camilla och är 22 år. Jag skulle vilja hitta ngn att resa med både i vår och i sommar. Skulle helst vilja åka till USA någonstans. När jag reser vill jag hinna se så mkt som möjligt, göra roliga saker osv. Heter camillawigen på insta.

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting