AllmäntInredning

Vilken soffa ska vi välja?


Okej det här är väl förmodligen med tjugonde inlägg om den här jäkla soffjakten men den är ännu inte över haha.. Men det är ju såååå mycket pengar och sen finns det så mycket annat man vill göra för dessa pengar. Nu tror jag i alla fall att vi har två riktiga kandidater så det känns skönt. Kandidat nummer 1 ser ni här ovanför som jag hittade på Posh Living för ett par veckor sedan. Den är extreeemt skönt att sitta och ligga i. Tycker även den var väldigt fin i tyget/färgen ovan. 
Sen har vi ett till alternativ och det är den här bjässen. Den verkade bara finnas i sammet men så var den en följare som tipsade mig om att den fanns på Trendrum i andra tyger. Jag fattar dock inte riktigt om det är exakt den som vi testat att sitta i. Det ser ut att vara det men priserna skiljer sig lite så måste nog gräva lite djupare i det så den är lika skön osv som den som kallas ”bad boy”.

Har beställt hem lite olika tygprover. Här ser ni två beiga ligga mot vår nuvarande soffa här hemma. Den som ni ser närmare i bild till höger har blivit vår favorit. Detta är alltså tyger som hör till soffan ovanför som finns på Trendrum. Men fan känns jäkligt läskigt att beställa en soffa online man eventuellt inte suttit i? Har någon av er den HÄR soffan? Hur upplever ni den?

Vilken hade ni valt? Den lite dyrare som vi suttit i eller den lite billigare vi trooor (men inte vet) är underbar?

Kommentarer

 1. I

  Jag kan absolut inget om soffor, men den första är ju så himla snygg! Kan tänka mig att det är viktigt att ALLT är bra och den första ser ut att knappt ha något ryggstöd med det kanske inte gör något om man har den mot väggen?

 2. Louise Karlsson

  Med egen erfarenhet av den första soffan så behöver ni inte vara rädda för att sen ska bli nedsutten/sliten fort. Precis som med allt annat så håller allt mycket bättre bara man underhåller det 🙂 man kan öppna upp överallt så att man kan ”fluffa upp” och byta håll på diverse dynor!

  Den soffan är den ultimata myssoffan, den ska vara pösig och mjuk, klart att man kan uppleva att den ser nedsutten ut, men det är bara att ”puffa” till alla dynor så är den tipptopp igen 😘

 3. Tove

  Den ni har suttit i och faktiskt testat. Även om den är dyrare så får ni ju tänka att ni kommer ha den i många år och då vill man ju ha en soffa som är nice! Den var sjukt snygg och ser otroligt skön ut 😍

 4. Emilia

  Jag skulle alla dagar i veckan valt den andra (den ni inte suttit i). Den första må va mysig och skön men den kommer se sliten ut sååå fort. Såna typer av soffor blir gamla och hängiga så snabbt!

 5. Emma

  Jag hade valt nummer 1! Den ser så himla mysig ut. Den andra soffan är ju såklart bättre om man får hem många gäster, men jag hade nog ändå valt nr 1. Det är ju inte varje dag det kommer hem gäster lixom, men ni kommer ju sitta i den soffan varje dag och då tycker jag det är viktigt att den är skööön!

 6. Ida

  Tycker den andra soffan ser mer redig ut medan den första nersutten.. Hade tagit den andra ändå, verkar ju supernice!!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting