AllmäntTips

Läsa på semestern + boktips


Någonting jag alltid ser fram emot när jag ska på semester är att läsa. Jag vet inte varför men jag har mycket svårare att få till läsningen hemma även om Gustav läser varje kväll. Ännu konstigare är det ju då jag faktiskt älskar att läsa och har gjort enda sen jag var liten. Kommer så tydligt ihåg hur mycket jag längtade när det var dags att köpa nya Harry Potter-böckerna. Wow alltså haha. Kommer speciellt ihåg en gång när vi var i fjällen över jul en gång och jag bara läste hela dagarna, ville knappt åka skidor.

Några böcker jag läst som jag verkligen rekomenderar:
Störst av allt – Malin Persson Giolito
Bortom varje rimligt tvivel – Malin Persson Giolito
Bara ett barn – Malin Persson Giolito
Dubbla slag – Malin Persson Giolito
Alla böcker av Lars Kepler
Viveca Sten-serien
Kvinnan på tåget – Paula Hawkins
I djupt vatten – Paula Hawkins
Det är något som inte stämmer – Martina Haag

Två bilder från en härlig lässtund på en strand på Caracao 2017. 


På min och Mathildas resa hann jag faktiskt med några böcker. En av dom var I djupt vatten av Paula Hawkins; SÅ spännande och bra. Stort tips 🙂

Dessa tre böcker har jag packat ner till resan nu. Sen har även Gustav packat 2-3 stycken så lär väl läsa dom också om jag hinner. Men minst tre böcker ska definitivt läsas under dessa tre veckor.

Kommentarer

  1. Mikaela

    Har lyssnat på silvervägen, bra historia och spännande. Håller även på med bara du nu, verkar så bra!!

  2. Wilma

    Åh vad kul att du har köpt Silvervägen! Publicerade nyligen en recension på min blogg om den. Jag har svårt för deckare och tycker de oftast är ganska platta och tradiga, men den här boken var ett undantag. Kul även att få läsa om någon som har sett glädje i läsning enda sedan barnsben!<3

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting