AllmäntTipsWanted

Pinterest moodboard

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Min ”mode-pinterest hittar ni HÄR

För några veckor sedan gjorde jag tre olika inlägg med modetips utifrån olika pinterest-bilder. Jag frågade om det var ett koncept ni gillade och det gjorde ni! Så kul! Det är ju faktiskt mycket enklare att se ett plagg framför sig tillsammans med något annat på riktigt och inte bara i sitt huvud. Nu är plaggen nedan inte exakt dom på bilderna men lite samma stil/vibe i alla fall. Älskar verkligen det vita och beiga som finns i butikerna just nu 🙂

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an // 9an // 10an // 11an // 12an // 13

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting