AllmäntResor

Här mår jag bra

Vet knappt hur jag ska börja det här inlägget för jag är verkligen speachless.. Jag hade höga förväntningar på den här resan och redan nu efter tre dagar så känner jag att dom alla är överträffade. Vi har fått höra delade meningar om Bali innan vi åkte men precis som jag hoppades på så ÄLSKAR jag det. Just nu befinner vi oss i Canggu och nej, det är inga vita sandstränder med turkost vatten men allt annat är exakt vad jag önskar mig. Människorna, grönskan, all fantastisk mat och mycket mer har gjort mig förälskad i det här stället. När jag skriver detta inlägg är klockan strax efter 20.00 på Bali och idag har vi tränat, chillat vid poolen och sett solnedgången för andra gången. Dessa bilder är tagna i tisdags, igår såg vi ingen solendgång för då yogade vi medan solen gick ner. Imorgon har vi inga specifika planer, beroende på väder får vi se vad vi hittar på. Kram på er <3

Kommentarer

  1. Julia

    wow, vilka fina bilder!! och måste bara säga att jag är imponerad av din uppdatering trots att du är på semester men jag undrar när ekonomiinlägget om matbudgeten januari/februari kommer? Kram

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting