AllmäntWanted

Favorites in store

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an // 9an // 10an // 11an

Jag har knappt kikat på kläder eller liknande på tre veckor nu vilket har varit rätt skönt om jag ska vara ärlig men nu tog jag mig en snabb kik och känner bara omg vad det finns snyggt inne!!! Vårmode here I come hehe. Nej men för första gången på länge känner jag mig faktiskt riktigt taggad på att klä mig snyggt, fota lite outfits och dela med mig på bloggen. Ska verkligen försöka få till det en gång i veckan i alla fall när jag kommer hem 🙂


Byxor – LÄNK 
Testade dessa byxor i butik innan jag åkte, hade bestämt mig själv för att inte köpa något utan att fundera lite tills efter resan och tror faktiskt att jag kommer slå till på dessa.


Jumpsuit- LÄNK
Den här tycker jag är såååå fin men tror faktiskt inte att jag kommer få superstor användning för denna..

Kjol – LÄNK
Mellanlånga kjolar är verkligen såå nice, bär det ofta på våren/sommaren

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting