AllmäntTexter

Feel good qoutes

Hitta min Pinterest HÄR

Någonting jag tycker är väldigt roligt är att jag fått sån himla fin respons varje gång jag lagt upp sånna här Pinterest-favoriter på instagram story. Jag har en topphändelse som heter ”My Pinterest” där ni hittar flera liknande bilder. Ett av mina nyårslöften för förra året var ju att bli mer positiv. Att leva ett liv jag vill leva, ett liv jag uppskattar och oavsett vad som händer alltid uppskatta det jag har. Vara snäll mot mig själv, uppskatta mig själv och vara mig själv tacksam. Helt enkelt bara leva i äkta feel good-anda och wow jag är just tacksam för detta. Att spara ner positiva fina quotes ändrade inte hela mitt liv men det är absolut någonting som fått mig att stanna upp i vardagen för att fundera och reflektera över det jag läser.

Tidigare i perioder har jag haft lite svårt för ”fina citat” och liknande, nu i efterhand kan jag ganska tydligt förstå och inse att det berodde på att jag var för negativ. En positiv själ med ett positivt mindset ser aldrig någonting positivt som något klyschigt, onödigt, töntigt eller liknande. Man behöver inte höja det till skyarna men att fördöma folk som gillar sånt eller liknande; det är inget annat än småaktigt. Det är svårt för mig att välja en favorit av dessa citat men jag gillar verkligen ”when you focus on the good, the good gets better”. Tänker man negativt, klagar man mycket, ser eventuella misslyckanden istället för möjligheter så är det ett sånt liv man kommer få. Ett negativt, olyckligt liv. Väljer man att fokusera på det positiva i det man har, vara tacksam för det lilla så tror jag att man kommer vara så mycket mer lycklig och till freds. Ett sånt liv vill jag leva <3

Kommentarer

  1. Anonym

    Bilden längst upp i hörnet är jag ganska säker på är från en kristen lovsång och handlar om hur mycket Jesus älskar oss. Men den kan såklart tolkas på många sätt! Vore så roligt om du skrev något om hur du ser på religion nu för jag vet att du har varit skeptisk till det innan. Tänkte att du kanske ser på det på ett annat sätt nu när du börjat yoga och så. Och även om hur du ser på livet i allmänhet 🙂 tack för en fin blogg!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting