AllmäntInredning

Något jag verkligen ser fram emot!


Ni kommer säkert ihåg att jag nämnt att min pappa köpt en lägenhet i Spanien? Nu börjar äntligen renoveringen gå mot sitt slut och jag fick dessa bilder skickade till mig nyss. Det ni ser ovanför är en del av terassen, en platsbyggd garderob i ett av sovrummen samt köket. Känns verkligen helt overkligt fantastiskt att jag kommer kunna ha tillgång att resa hit i princip när jag vill. Jag och Gustav ska ner dit med pappa över påsk för att hjälpa till med montering, möblering och inredning vilket ska bli så kul! Tänker att jag ska vlogga då så blir det nästan som en flyttvlogg vilket vi alla älskar! Skulle gärna vilja åka ner i sommar/tidig höst igen men funderar då starkt på att åka bil eller tåg istället. Någon av er som bilat ner till Spanien (närmare Torrevieja) någon gång? Eller tåg? Både jag och Gustav vill gärna åka på något av dom sätten. Tåg lär ju gå fortast men tänker att det kan bli riktigt kul med bil också? Stanna på massor av olika ställen på vägen liksom.

Huuuur fina är inte badrummen? Det finns två stycken och dom går i exakt samma stil med det marockanska kaklet och annars vita, stilrena design. Ser verkligen så mycket fram emot att få följa med och tycka till lite kring inredningen. En av er tipsade mig om att Zara Home finns i Torre, så jäkla nice ju! Ska även hålla utkik lite på H&M Home här hemma efter småsaker innan vi åker dit. Ser verkligen fram emot att få se vårt nya ”landställe” och jag är framförallt väldigt glad för min faders skull. Han har länge drömt och pratat om att en dag kunna köpa sig ett ställe i solen. Här kommer han älska att spela golf och slappna av <3

Kommentarer

 1. Emelie

  Jag har åkt tåg ner till spanien (barcelona) när jag tågluffade genom europa!! Vi gjorde många stopp på vägen dit eftersom vi kollade in många städer/länder men det var ändå väääldigt smidigt! Man fick även se väldigt mycket fint på vägen!! Rekomenderar!! 😍

 2. E

  Vi åker ofta på bilsemester med vår familj! Så länge man känner sig okej med att köra tycker jag det är supersmidigt. Vi har kört till Barcelona bland annat, och det går ganska fort plus att man kan kombinera med roliga stopp! Tiden i bil ska inte heller underskattas, ofta kul där med! Från Stockholm, kanske nått i den här stilen: Dag ett, kör till norra Tyskland, kanske Lübeck eller Hamburg? Sen till norra Frankrike, kanske Strasbourg eller kör en omväg förbi Paris? Kör sen där någonstans vid gränsen Frankrike Spanien längs kusten. Alltså FINASTE området! Och nästa dag till Torrevieja! Går ganska fort utan att köra extrema avstånd per dag. Eller kör en sväng förbi Österrike och Italien – så många möjligheter! Alltså älskar verkligen att bila, det är så underskattat! Extra kul att bara stanna på random ställen längs vägen och hitta massa udda bed and breakfasts i småhålor som man aldrig skulle få för sig att åka till annars. I vår familj blir det ofta att vi tar fler stopp på vägen ner och turistar, och sen mer full fart hem efter semestern. (Plus om ni bilar = massa packutrymme!) Lycka till med planeringen!!!

 3. J

  Jag brukar bila överallt med min familj, senast var vi faktiskt i torrevija. Tycker det finkar hur bra som helst och man kan stanna till i andra länder och sova både på oliks hotell eller små familjära världshus i små byar på vägen ner. Det går också faktiskt snabbare än vad man tror, till Spanien kan man köra med endast en natt översovning om man vill det

 4. M

  Jag har inte åkt till Spanien men jag har åkt bil och tåg till Frankrike. Rekommenderar bil för att man får mer frihet och man ser mer än att sitta instängd i ett tåg. Sen så var tågen inte så fräscha tyvärr när jag åkte.

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting