AllmäntOutfits

Dagens outfit + dokumentär

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Skor – LÄNK // Jeans – LÄNK // Tröja – (liknande) LÄNK // Jacka – LÄNK // Väska – LÄNK

Hej på er från soffan! Fan jag känner mig lite konstig i kroppen måste jag erkänna. Kan tyvärr inte låta bli att bli lite rädd över den känslan i kombination med mitt infekterade sår under foten.. Har verkligen blivit mycket bättre på att tänka logiskt och inte hypokondiskt på senaste åren men….. Nu sitter jag och googlar och tror mig kanske ha en blodförgiftning. Ni ba wow vad logisk du blivit gummsan, verkligen progress! Nej men under korta stunder idag har det nästan känts som att jag har feber och jag känner mig rätt yr och konstig. Har i alla fall varit inne på apoteket för lite komplement till min antibakteriella salva jag köpte på Bali.

När jag kom hem från stan idag så satte jag mig i soffan och kollade på ”Sorgen mitt i byggden” som går att se på SVT Play. Jag har verkligen gråtit hejdlöst och snacka om att min lilla skråma under foten aldrig känts mindre och så fjuttig som då. Livet är så jäkla skört och fy vad det berör just när det kommer till barn och ungdomar. Serien i två delar handlar om bussolyckan som skedde utanför Sveg i April 2017. Det var buss med skolungdomar som skulle till Klövsjö för att åka skidor men det blev ingen skidresa. Bussen välte av fortfarande oförklarlig anledning och tre stycken omkom och flera stycken fick allvarliga skador. Tycker verkligen att dokumentären var så fint gjort, ni borde verkligen se den om ni har tid över.

PS: kika in här klockan 18.00 för att läsa min Bali-guide, kram <3 

Kommentarer

  1. Sophie

    Hej Andrea!! Måste bara flika in att det nog är värt att kolla upp såret på vårdcentralen, det kan vara stafylokocker som har gjort det infekterat. För en vecka sedan kom jag hem från Sri Lanka och hade ett står på foten som verkade shady (det var bara ett litet skrubbsår från början som sen blev värre) jag kollade upp det och fick antibiotika direkt. Jag hade inte hunnit få feber men foten var svullen och typ varm och gjorde ont. Vill inte oroa dig i onödan men jag rekommenderar dig att kolla upp det just in case. Puss

  2. Minna

    Min mamma hade ett skavsår som inte läkte i vintras som hon fick en infektion av så när hon även börja känna sig febrig gick hon till vårdcentralen och fick ta blodprov som visa infektion i kroppen, hon fick äta antibiotika efter de. Så kolla upp såret ifall det inte blir bättre, ibland e de bra att vara lite hypokondrisk 😅^^
    Kram ❤️

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting