AllmäntMin dag/helg i bilder

Min helg i bilder

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR


Heeej mina vänner och välkomna tillbaka till en blogg med uppdatering <3 I vanlig måndags-anda tänkte jag visa upp vad jag hade för mig denna helg. Wow vilket fint vårväder vi hade (förutom på söndagen men det struntar vi i) va?? Så härligt verkligen. Precis som jag nämnde i helgens planer så var jag hundvakt i fredags och det var sååå mysigt att få hänga med Bella igen. Nu har hon blivit så mycket större men är fortfarande busig som den valp hon är. Jag tog med mig henne till Sköndal där jag vet att dom låter hundar vara med in på caféet så åt jag lunch där. Som tur var så kunde man köpa hundben där så hon låg lugnt och stilla medan jag åt. Jag tog en tomatsoppa som var riktigt god, så nice!


Efter lunchen gick vi ner till vattnet och satt i solen ett tag. Det påminde mig om att det inte alls är lång tid kvar tills det var ett år sedan som jag och Gustav hängde där typ dagligen i sommarvärmen. Det var faktiskt lite värmande i solen så vi satt där i kanske en halvtimme utan problem, sen blev Bella rädd för några svanar som kom lite för nära så då gick vi haha. Efter vår lunch och promenad så tog vi oss in mot stan igen för att fixa mina bryn!


Då var inte Bella lika lugn och stilla kan jag säga i och med att jag glömde hennes lilla tuggben haha.. Hon är så nyfiken på allting och vill helst INTE ligga stilla förutom när hon ska sova. Men det gick bra till slut och jag fick nyfärgade och nyvaxade bryn. På den här bilden harjag alltså inget smink, how sick? Att börja färga brynen är verkligen livsomvälvande haha.. Vid femtiden så lämnade jag Bella hos Pierre och Alice igen och åkte in mot stan för att möta upp Gustav för middag. Hans jobbmöte drog ut lite på tiden så vi struntade i att träna vilket vi först hade tänkt och käkade bara middag istället. Vi köpte i alla fall med oss poké bowls och åt dom hemma framför Störst av allt.


Ni är säkert många som redan sett serien eller läst boken. Jag läste boken när det kom ut och gillade den staaarkt, verkligen en av mina favoritböcker all time. Detta gjorde ju att jag inte vågade ha så höga förhoppningar på serien i och med att jag lätt skulle bli besviken då. Jag och Gustav såg klart serien under helgen och jag måste säga att jag tycker att den var RIKTIGT bra. Så kul att se så unga och duktiga skådespelare också. Har ni Netflix måste ni se denna!

På lördagsmorgonen gjorde vi min favoritmacka. Danskt rågbröd med hummus, ost, äggröra, avokado och stekta champinjoner. Har ni inte testat denna kombination ännu så har ni missat något helt och hållet underbart. Älskar verkligen att göra maffiga mackor med mycket tillbehör som man blir ordentligt mätt på. Sen fick jag värsta suget efter blåbärssoppa så det köpte vi här om dagen haha. På förmiddagen gick vi som planerat på yin yoga i Slussen vilket var väldigt skönt och härligt. Känner verkligen att jag blir mer och mer rörlig och att min kropp mår så bra av det.

Sen var vi hemma en kort sväng för att äta lunch och SEN var det äntligen dags för mitt första träningspass hemma i Stockholm på en månad. Vi tränade några gånger på Bali men det var inte så flåsiga pass så nu kände vi att vi skulle kickstarta med ett just flåsigt pass. Man kan sammanfatta det såhär: jag var levande död, typ. Nej men jag orkade inte ens avsluta hela passet för att jag blev så trött men det kändes helt okej. Det var kul, jag vet att jag inte tränat som jag brukar på länge och jag kämpade jättebra. Har ingenting att vara besviken eller irriterad över. Jag har sån tur också som har världens bästa pojkvän som alltid peppar mig no matter what. Herregud vad fin han är mot mig, alltid <3

På söndagsförmiddagen var det dags för en kort visit på Ikea. Vi ville ju köpa balkonggolv och hittade ett som vi hoppas passar. Mathilda kommer tänka ”omg så jävla typiskt dig hahah” men nu kommer sanningen; vi har inte mätt balkongen.. Haha det är så slarvigt men jag kunde verkligen inte hitta måttstocken och jag orkar inte skjuta upp det så nu köpte vi kanske ett paket för mycket men då får vi bara lämna tillbaka det i sånna fall. Förutom balkonggolv köpte vi också en ny kudde i och med att det skedde en olycka när jag tvättade våra kuddar sist. På något vis så gick en kudde sönder och det var skumgummi ööööverallt i hela tvättstugan. Perfekt!

Min väska hittar ni HÄR

Efter Ikea åkte vi och träffade Gustavs syster på hennes Crossfit-box för att träna tillsammans. Vi har sagt flera gånger att det skulle vara kul att få till ett träningspass alla tre men det har inte gått ihop förens nu. Så nu var det äntligen dags! Linnea är superduktig på crossfit så det var väldigt roligt att få lite tips och knep av henne. Tänker att jag kan dela med mig av passet senare i veckan i ett eget inlägg för dom som är intresserade! Efter träningen åt jag och Gustav på Bun Meat Bun som hade en av de bästa halloumiburgarna jag testat, faaaasen vad god den var alltså. Hann tyvärr äta upp den innan jag kom på att jag ville fota, the struggle is real. Gustav drog på Hammarbymatch och jag åkte hem till mamma för middag där med dom plus Alice. Det är så kul att äta borta hos folk som inte är vegetarianer, då vet man att man får dom att testa nya recept osv. Igår bjöds det på broccolibiffar med röbetssallad toppad med chevre. Ruskigt gott!

Det var min helg hörni, en riktigt skön första helg i Stockholm tillbaka efter semestern måste jag säga <3

Kommentarer

  1. Johanna

    Gillar dina ”min helg i bilder”-inlägg så mycket, det är alltid de inläggen jag tycker är roligast att läsa! <3 Jag är så himla nyfiken på hur det blev med er matbudget och om ni lyckades hålla er till den? Kram!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting