AllmäntWanted

Tuesday wishes

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR FRÅN NA-KD, ASOS, GINATRICOT, AFOUND OCH ELLOS 


1an // 2an // 3an // 4an
Kan verkligen inte tröttna på den här beiga trenden. Vill typ bara klä mig i beiget, vitt, grönt haha. Jag tycker det känns som en bra variant när man vill klä sig mer färgglatt än svart men inte gå helt crazy haha.. Den beiga tröjan hittar ni på Afound för ynka 159 kr! Undrar förresten hur man säger afound? EY-found? AH-found?


1an //2an // 3an // 4an
Alltså kan vi ta en tyst stund för hur fin den gröna tröjan skulle vara både till jeanskjolen och de vita jeansen? Älskar färgen!! Borde köpa mig en ny jeanskjol i och med att min har både bläck över halva rumpan (satte mig på en bläckpenna som sprack..) och hål över andra halvan haha 🙁


1an //2an // 3an // 4an
Har länge funerat på byxdressen i denim men har inte riktigt kommit fram till om jag kommer använda den tillräckligt mycket.. Den vita toppen känns som den perfekta sommartoppen som funkar till allt och skinnjackan i fejkskinn fångade verkligen mitt intresse. Har varit på jakt efter en längre skinnjacka ett tag i just fejkskinn men inte hittat någon som fallit mig i smaken – men denna var riktigt fin!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting